Copy
Nieuwsbrief December 2016

Sinterklaas bij KDO

In verschillende groepen in een Pietendiploma gehaald! hieronder wat actie foto's...


 

Heren Turnen

Op 27 November tijdens de Open Tilburgse Kampioenschappen Heren turnen behaalden, uitkomend in de tweede divisie Pupil, Storm de Groot een eerste plaats en Lamek Berkers een tweede plaats. Gefeliciteerd Heren!
In totaal namen vijftien teams deel aan de kampioenschappen, ook Sen Aarts, Nick Bignell, Diesel de Groot en Simon Beerens hebben deelgenomen aan deze wedstrijd.


 De Clubkampioenschappen Dames Turnen D1, D2 en divisie 4 zijn op 26 november gehouden. De dames hebben erg mooie oefeningen laten zien en er zijn veel medailles uitgedeeld! Goed gedaan Dames!

Accommodatie KDO Deurne
 
In het voorjaar van 2016 hebben er gesprekken plaats gevonden met gemeente, Instituut Voortgezet Onderwijs Deurne en met Districtsmedewerker en Accommodatie specialist van de KNGU. Voor de zomer heeft het bestuur besloten officieel opdracht te geven aan de Accommodatie Specialist om op basis van de verzamelde informatie en verkennende gesprekken een uitwerking te schrijven in de vorm van een 'businesscase' die voorgelegd kan worden aan alle betrokken partijen. Na de zomervakantie is gestart met deze opdracht en op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet om het concept af te ronden. In de eerste helft volgt er dan nog overleg met betrokken partijen zodat eind januari de businesscase "Nieuwe gym- en turnsport accommodatie" officieel aangeboden kan worden. Eind januari zullen we ook u informeren over de inhoud van de businesscase. Vervolgens zullen we tijdens de jaarvergadering eind maart 2017 u verder informeren over de voortgang.
 Heren Turnen

Vanaf 1 januari 2017 zullen er wat veranderingen zijn binnen het heren turnen om structuur aan te brengen, dit alles gebeurt onder leiding van Bart Beerens.

Jubileumboek

Doordat de schrijver even uit de running is geweest, vanwege ziekte, is er helaas vertraging opgelopen met het samenstellen van het Jubileumboek. Op dit moment wordt er geschreven aan het laatste deel van het boek, en zoals het er nu uitziet zal het boek aan het begin van het nieuwe jaar gereed zijn inclusief foto's en illustratie.

Turnen

Linda Martens start een nieuwe groep gymmie turnen vanaf 1 januari, dit gaat plaats vinden op de donderdag van 17.00 tot 18.00 uur.

Babynieuws

Mara van de Manakker en haar vriend zijn op 17 december ouders geworden van een meisje genaamd Isa, Gefeliciteerd!
 
AGENDA


24 Dec. t/m 6 Jan:
Kerstvakantie

7 januari:
Start trainingen

8 Januari:
Clubkampioenschap
Acrogym BCDE

11 januari:
Kadervergadering

15 januari:
competitiewedstrijden
Dames turnen

28-29 januari:
Brabantse kampioenschappen Acrogym

5 februari:
competitiewedstrijden
Dames turnen
Dat vragen we aan??....
Julia van Loon


Wat is je lievelingseten?
Tagiatelle met Biefstuk
Wat voor een huisdier zou je willen? Geen
Wat zou je altijd nog willen doen in je leven?
een lange reis maken

Aan wie van de leiding mogen we de volgende keer de vragen stellen?
aan Linda van Stratum
https://www.facebook.com/GymnastiekVerenigingKdoDeurne/


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KDO Deurne · Postbus 10 · Deurne, Nb 5751 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp