Copy
Nieuwsbrief Juli 2016
 
Het gymseizoen is bijna ten einde, wat hebben we mooie optredens gezien tijdens de 2 jaarlijkse demo in december, veel dingen geleerd waar we trots op mogen zijn, heel veel mooie prestaties neergezet en bovendien heel veel plezier gehad in Turnen, Acrogym en Luchtacrobatiek. We hebben een welverdiende vakantie voor de boeg en in de week van 5 september gaan de lessen weer beginnen. De Acrogroepen gaan hun nieuwe oefeningen aanleren en op 25 september hebben we voor de turners/turnsters een seizoensopening in de Turnhal van HT35 in Helmond.
 
AGENDA

5 september: start trainingen
11 september: Poetsdag
25 september: Seizoens opening
3 t/m 7 oktober: Kijkles
8 & 9 oktober: Kamp Dames & Heren wedstrijdgroepen & Acrogroepen
15 oktober: GroteclubActiedag
 
KDO poetsdag: Op zondag 11 september willen we met leden (14+) en ouders de zalen, kleedkamers, toiletten en kantine een flinke poetsbeurt te geven.
Grote Clubactie: Op zaterdag 15 oktober komt er een groteclubactiedag. Een dag waar we samen loten gaan verkopen en dat er in de Aula van allerlei activiteiten zijn gepland. Rond 12 uur zal er een foto genomen worden waarbij we graag alle leden erop willen hebben. Uiteraard wordt er ook voor een lunch gezorgd.
Opgeven voor beide dagen via de leiding!!
We willen u er aan herinneren dat er in de vorige vergadering is besloten dat de contributie ieder seizoen geïndexeerd word, dat houdt voor het nieuwe verenigingsjaar in dat vanaf september de contributie met  € 0,20 per trainingsuur omhoog gaat. De maandcontributie van € 12,-- wordt € 12,20, € 15,-- wordt € 15,30 en € 24,00 wordt € 24,60 per maand.
Leiding Nieuws:

Elle Berkers gaat voor een jaar naar New Orleans om daar als au pair in een gezin te werken, haar lessen worden overgenomen door Linda Martens.
Mara van de Manakker is in blijde verwachting, ze zl in november met zwangerschapsverlof gaan en we berichten tegen die tijd wie haar lessen gaat overnemen tijdens haar verlof.
Karen Bukkems gaat voor een jaartje stoppen met het lesgeven van Acrogym, hierdoor zijn de trainingstijden verschoven op de vrijdag, het nieuwe schema hebben jullie al ontvangen.

Dat vragen we aan??....Milou van Nunen

Wat is je lievelingseten? Penne arabiatta met parmezaanse kaas.
Wat voor een huisdier zou je willen? Hond
Wat zou je altijd nog willen doen in je leven? reizen in Thailand. Door de jungle wandelen, duiken in de zee en mooie stranden bezoeken.

Aan wie van de leiding mogen we de volgende keer de vragen stellen?  mijn vriendinnetje vanaf dat ik 6 jaar ben, Daisy Berkers.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
KDO Deurne · Postbus 10 · Deurne, Nb 5751 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp