Copy
Beyond Smart Cities
View this email in your browser

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:
Paviljoens op de netwerkvloer
Het programma is bekend
Hef het glas op het nieuwe businessjaar
Comité van Aanbeveling aan het woord
Exposant worden
Registreren als bezoeker
Advertorial: De Ondernemer
Paviljoens op de netwerkvloer
Op de netwerkvloer bundelen tijdens People’s Business 2017 veel ondernemingen hun krachten middels het vormen van een paviljoen. Denk aan de samenwerking tussen MKB Rotterdam met Sparta Rotterdam en Business Netwerk Rijnmond. Maar ook Port of Business, Business & Care, Rotterdam Topsport, Postillion/WTC Rotterdam en CHIO Rotterdam zijn weer van de partij met een paviljoen waar diverse organisaties zich presenteren. Uiteraard profileren bedrijven zich ook individueel uitermate effectief. Hieronder lichten een aantal paviljoens hun motivatie toe voor aanwezigheid tijdens People’s Business 2017.

Gers! Lounge
Nieuw op People’s Business is de Gers! Lounge. Met Gers! Foundation wil Gers ondersteunen, bouwen, creëren en stimuleren op het gebied van sport, cultuur, educatie en gezondheid in Rotterdam. In het kort: Gers! wil Rotterdam nog mooier maken. Het thema Beyond Smart Cities heeft Gers! geïnspireerd na te denken over toekomstig Rotterdam, mét elkaar. De visie van Gers! en de uitwerking van het thema op People’s Business komt in de volgende nieuwsbrief uitgebreid aan bod!

CHIO Rotterdam
Het Stroodorp van het CHIO Rotterdam is van oudsher een begrip tijdens het evenement in juni. Dé ontmoetingsplaats van ondernemend Rotterdam (en ver daarbuiten). In de afgelopen jaren is het Stroodorpplein van People’s Business ‘the place to be’ geworden in de wintermaanden. Ook dit jaar heeft het CHIO Rotterdam samen met partners Rabobank Rotterdam, Dura Vermeer, NautaDutilh, Van der Valk Exclusief en ROGAM Mercedes Benz weer een gezellig en vooral ook inspirerend Stroodorp ingericht. Het thema 'Beyond Smart Cities' sluit naadloos aan bij de focusbranches van de stad Rotterdam en bij onze gehele 12-maanden kalender. Wij zijn dit jaar centraal in de grote hal te vinden met om ons heen verschillende partners zoals het Rotterdam plein, Postillion/WTC en Port of Business. People's Business denkt 'beyond' en wij willen met het CHIO-Stroodorpplein hier graag in mee.   

Rotterdam plein
Door een samenstelling van Rotterdam Partners en Rotterdam Topsport met een grote vertegenwoordiging van haar sponsors vormt zich hier een bijzonder Rotterdam-gericht plein van netwerkende organisaties met een zeer breed perspectief.
Het programma is bekend
 
People’s Business vindt plaats op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2017 in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.
Het programma van People's Academy tijdens People's Business is bekend!
De deuren van het netwerkevent zijn geopend van 15.30 uur tot 21.30 uur.

Om 18.00 uur verzorgt Huawei West-Europa de inspirerende opening van People's Business inspelend op het thema 'Beyond Smart Cities'.

Op beide dagen vindt van 15.30 uur tot 17.30 uur People’s Academy plaats. Tijdens deze kennissessies delen inspirerende sprekers hun ervaringen en nemen het publiek mee in het thema: ‘Beyond Smart Cities’.

Woensdag 18 januari van 15.30 - 17.30 uur
- Wim van Rooijen - Fountainheads
- Martijn Aslander - Nooit Af...
- Jacco Bouw - Webpower

Donderdag 19 januari van 15.30 - 17.30 uur
- Jan-Henk Bouwman - Fountainheads
- Lennart Graaff - Dutch Windwheel
- Jan Rotmans - Roadmap Next Economy, Rotterdam Metropoolregio - Rotterdam in transitie

Tijdens de registratie voor People’s Business kun je je ook opgeven voor het People’s Network speeddaten. Op beide dagen wordt het speeddaten om 18.30 uur en om 19.30 uur begeleid door een professioneel team.

Klik hier voor meer informatie over de sprekers.
Hef het glas op het nieuwe businessjaar!

Het zakelijke nieuwjaar start bij People’s Business! Begin het nieuwe jaar goed en hef in een ontspannen sfeer gezamenlijk het glas om te toosten op het nieuwe businessjaar en gezamelijk vooruit te kijken naar de trends en innovaties.
 
Of je nu een exposant bent of een bezoeker, tijdens People's Business kunnen wij een persoonlijke nieuwjaarsborrel faciliteren, passend bij jouw organisatie. Een borrel op de beursvloer of liever in een afgezet gedeelte je relaties ontvangen? Het is allemaal mogelijk. Vind je de beursvloer niet besloten genoeg? Geen probleem, met 38 verschillende zalen kunnen wij elk gewenste soort bijeenkomst faciliteren. Denk bijvoorbeeld aan een borrel met uitzicht op de netwerkvloer of met uitzicht over de stad! Er is van alles mogelijk en wij denken graag mee over een geschikte locatie.
Comité van Aanbeveling aan het woord
 
In deze nieuwsbrief: Maarten Reijgersberg
 
Maarten Reijgersberg is DGA en socialmedia-architect bij RauwCC. Ook is hij oprichter van het internationale event Social Media Week Rotterdam. Binnen het Comité van Aanbeveling heeft hij een adviserende rol daar waar het gaat om social media, innovatie en digitale transformatie.

Wat is voor jou de beweegreden geweest om aan te sluiten bij People's Business?
Ik ben een rasechte import Rotterdammer en People’s Business is een Rotterdams event. In mijn optiek zijn de ondernemersbijeenkomsten in Rotterdam óf gefocust op een beperkte doelgroep óf erg oubollig. En laten we eerlijk zijn, dat laatste was People's Business natuurlijk ook. Ik zeg was, want vorig jaar is er duidelijk voor een nieuwe koers gekozen. People's Business wil nu het hele jaar een platform voor ondernemers zijn. Dat is behoorlijk ambitieus. Met People's Academy wordt daar offline nu al een begin mee gemaakt. Ver voor People's Business krijgen ondernemers al de kans om elkaar te ontmoeten en hun kennis te verrijken. Online ligt er de uitdaging om van het offline netwerk van People's Business écht een community te maken die online het hele jaar door levendig en interessant is. Social media kunnen daar een sterke rol in spelen. Ik vind het een uitdaging om te kijken hoe we met beperkte financiële middelen, maar met de ondernemerskracht van het People's Business netwerk, een succesvolle online en offline community neer kunnen zetten die waarde toevoegt aan het Rotterdamse ondernemerslandschap.

Hoe ziet het social media landschap er in jouw ogen uit in 2025?
Vooropgesteld dat er in deze snel veranderende wereld niemand is die zover vooruit kan kijken, kijk ik liever iets minder ver vooruit. Om in de toekomst als bedrijf of organisatie nog relevant te zijn moeten er namelijk nu keuzes gemaakt worden. Een ding staat vast; social media is een blijvertje. Als je nu nog denkt dat dit een hype is en wel overwaait heb je de boot gemist. Maar social media is ook veel meer dan alleen interessant voor marketing en communicatie. Zo maken sales- en HR-afdelingen steeds vaker gebruik van social media en beïnvloed social data steeds vaker de inzichten en beslissingen van managementteams. We leven in een tijd waarin bedrijven moeten innoveren. Er wordt zelfs gezegd dat alle succesvolle bedrijven in de toekomst feitelijk softwarebedrijven zullen zijn. Innovatie en implementatie van social media binnen bedrijven en organisaties zorgt voor een interne cultuurverandering. En cultuurverandering kost tijd en heeft aandacht nodig. Transparantie en delen zijn nu de norm. Het hangt dan ook van de keuzes die ondernemer nu maakt af hoe zijn socialmedialandschap er in 2025 uitziet.
Aanmelden als exposant

Interesse om exposant te worden tijdens People’s Business op 18&19 januari 2017?
Bent je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Kijk voor meer informatie op pbrotterdam.nl. Of bel 010 – 405 44 62 voor alle vragen. Wij staan je graag te woord.
 
Aanmelden als exposant
Registreren als bezoeker

Bij People’s Business hechten wij er waarde aan om gedurende het jaar een platform te zijn voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie. Met behulp van de subthema’s People’s Academy en People’s Network faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business.

Naast het People’s Academy programma tijdens het twee daagse event faciliteren wij voor People’s Network op beide dagen speeddate sessies die plaatsvinden om 18.30 uur en om 19.30 uur.
 
Voor People's Academy en People's Network kun je je opgeven tijdens het registreren als bezoeker voor People’s Business op 18& 19 januari 2017
 
Direct registreren als bezoeker
Voor meer informatie over People's Business kijk op de website pbrotterdam.nl of bel +31(0)10 – 405 4462
De Ondernemer is hét crossmediale platform dat ondernemers in staat stelt beter te ondernemen. De Ondernemer bestaat uit een maandelijks magazine, een digitaal platform en diverse evenementen zowel op regionaal als landelijk niveau. Wij bieden relevante informatie, regionale betrokkenheid en onafhankelijke en inspirerende journalistiek.

Magazine
Het magazine verschijnt elke 3e zaterdag van de maand bij uw regionale dagblad waaronder het AD Rotterdams Dagblad. Het magazine bereikt maandelijks bijna 4 miljoen lezers, waarvan in de regio Rotterdam ruim 375.000. Op 17 december a.s. verschijnt onze volgende uitgave. U kunt een gratis exemplaar afhalen bij het Werkgeversservicepunt en het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam of neem contact op met
jeffrey.snijders@persgroep.nl.

Digitaal platform
Naast het magazine is de Ondernemer 24/7 bereikbaar op
deondernemer.nl. Het aantal bezoekers op ons digitale platform is gemiddeld 250.000 per maand. Daarnaast verzenden wij wekelijkse een nieuwsbrief aan onze leden. Wilt u nieuws en informatie op maat, dan kunt u gratis lid worden van ons platform.

De Ondernemer biedt tevens de mogelijkheid om strategisch partner te worden op ons digitale platform. Strategische partnership gaat verder dan regulier adverteren. Als partner deelt u interessante content en relevante informatie met ondernemers. Hiermee profileert uw bedrijf zich als autoriteit van uw branche en komt u in direct contact met uw doelgroep. Een partnership is maatwerk. Onlangs is de Stichting Verkeersonderneming partner geworden in de regio Zuid Holland. Zie de partnerpagina
hier.
 
Events
De Ondernemer organiseert en neemt deel aan diverse netwerkevents in de regio met als doel inspiratie en kennisdeling met andere professionals en de mogelijkheid tot netwerken. Zo zijn wij  bijvoorbeeld partner van het
Ondernemersontbijt Rotterdam. Wilt u zelf een keer aanwezig zijn of wilt u samen met ons een evenement organiseren, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
Wij ontvangen u graag op onze stand tijdens People’s Business op 18 en 19 januari 2017.


This email was sent to yvannunen@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam · Beursplein 37 · Rotterdam, ZH 3011AA · Netherlands