Copy
People's Business 2017 - Beyond Smart Cities
View this email in your browser

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:
Registreer je als bezoeker
Word ambassadeur
Meer exposanten dan ooit!
Programma
Futurelab
Comité van Aanbeveling aan het woord
Namens de organisatie van People’s Business wensen wij je een succesvol businessjaar toe!

Over twee weken opent People’s Business haar deuren. Op 18 en 19 januari vindt People’s Business 2017 plaats in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam van 15.30 tot 21.30 uur. Wij starten het zakelijk nieuwjaar met o.a. inspirerende sessies over de laatste trends en innovaties passend bij het dragende thema van dit jaar: Beyond Smart Cities.
Registreer je als bezoeker
Heb jij je al geregistreerd? Tijdens de registratie kun je aangeven welke kennissessies of speeddatesessies je wilt volgen. Je kunt deze gegevens ook later nog aanpassen. Maar wacht niet te lang want vol = vol.
Direct registreren als bezoeker
Word ambassadeur 

Draag jij People’s Business, hét grootste netwerkevent van Rotterdam Rijnmond een warm hart toe? Word dan ambassadeur en ontvang zo nu en dan e-mails met kant-en-klare content die je met één druk op de knop kunt delen met jouw sociale netwerk.
Direct ambassadeur worden
Meer exposanten dan ooit!Op de netwerkvloer laten exposanten voor hun branche de vertaling van het thema Beyond Smart Cities zien met een duidelijke propositie. Op futurelab wordt de brug geslagen tussen ideeën en innovaties. De bezoeker komt hier in aanraking met een experiment of idee en tegelijk ook met innovaties en/of nieuwe business- of verdienmodellen. De ontwikkeling van ondernemerschap.

Klik op onderstaande button om de interactieve plattegrond met exposantenlijst te openen.
Plattegrond openen
Programma

18 en 19 januari 2017 van 15.30 uur tot 21.30 uur
Thema:  Beyond Smart Cities
Locatie: Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Woensdag 18 januari
15.30 tot 17.30 uur | Academy / Plenair
Wim van Rooijen – Fountainheads
Martijn Aslander – Nooit Af…
Jacco Bouw – Webpower

18.00 uur | Opening - Wing Kin Leung - Huawei

18.30 uur en om 19.30 uur | People’s Network / Speeddaten

19.00 tot 19.45 uur | People’s Academy / Masterclasses
* De toekomst van werk in het Beyond Smart City tijdperk - Fountainheads
* Evolution or Revolution, Mobile trends in China - Webpower

Donderdag 19 januari
15.30 tot 17.30 uur | People’s Academy / Plenair
Jan-Henk Bouwman – Fountainheads
Lennart Graaff – BLOC, Dutch Windwheel
Jan Rotmans – Roadmap Next Economy

18.30 uur en om 19.30 uur | People’s Network / Speeddaten

19.00 tot 19.45 uur | People’s Academy / Masterclass
* Tech & Social Media Trends voor 2017 en ‘Beyond’ - RauwCC

Aanmelden programmaonderdelen
Zowel voor People’s Academy, bovengenoemde masterclasses, als voor People’s Network kun je je tijdens de registratie als bezoeker voor People’s Business aanmelden voor de verschillende sessies. Na de keuze van de programmaonderdelen tijdens het registratietraject, is het tot 14 januari middels de link in de bevestigingsemail mogelijk deze keuze te wijzigen.
Direct registreren als bezoeker
Programmaonderdelen exposanten
Naast ons bovengenoemde programma bieden exposanten ook diverse programmaonderdelen aan. Klik op de afzonderlijke links om de programma’s te bekijken en je hiervoor aan te melden, indien van toepassing.
Business & Care
CHIO Rotterdam
MKB Rotterdam
Futurelab
Rotterdam is in beweging. Maar wat staat jou als ondernemer te wachten?
Op futurelab wordt de brug geslagen tussen ideeën en innovaties. De bezoeker komt hier in aanraking met een experiment of idee en tegelijk ook met innovaties en/of nieuwe business- of verdienmodellen. De ontwikkeling van ondernemerschap.
 
Wat kan je o.a. verwachten op futurelab?

Dutch Windwheel
BLOC is de bedenker van de Dutch Windwheel. De Dutch Windwheel wordt dé trekker van wereldhavenstad Rotterdam, en is het duurzame icoon van de toekomst. Zij is letterlijk en figuurlijk een drager voor allerlei technische en technologische innovaties. Op Futurelab is BLOC aanwezig om hier meer over te vertellen.

Virtual Reality
Iedereen kent het inmiddels Virtual Reality. Ambassadors Lab geeft op Futurelab een demo van Virtual Reality met HTC Vive. Connect Holland & RauwCC tonen de Google Tilt Brush. 

Microsoft HoloLens
Ontdek de kracht van Microsoft HoloLens en Mixed Reality bij Motion10, het vermengen van de fysieke en virtuele omgeving. Gebruikers van de Hololens kunnen virtuele modellen op een fysieke omgeving projecteren, en in die omgeving verschuiven of veranderen. Motion10 nodigt u op Futurelab uit om Mixed Reality zelf te komen ervaren.

Huawei
Huawei is een toonaangevende wereldwijde informatie en communicatie technologie (ICT) aanbieder van oplossingen. Gedreven door klantgerichte innovatie heeft Huawei een ‘end-to-end ICT oplossingen’-portfolio opgericht waarmee klanten concurrentievoordelen hebben in de telecom- en enterprise-netwerken, apparaten en cloud computing.

Medische innovatie
Z3DLabs B.V. is het persoonlijke lab voor de productie van medische additieven. Zij is marktleider in medisch 3D printen met keramiek SLA/DLP techniek met UV-laser.
 
Op Futurelab richt Quantified Self Institute zich op zelfmeting in relatie tot gezond opgroeien en gezond ouder worden
 
Neurofeedback analyseert de tijdens de intake afgenomen EEG's zelfstandig. Zij hebben hiervoor een psychofysioloog in dienst waarbij ze tijdens de behandeling EEG-metingen kunnen verrichten en zijn zij in staat duidelijk de objectieve resultaten van de neurofeedbackbehandeling te laten zien.
 
Dit is een greep van wat er te zien en te doen is op Futurelab. Bezoek Futurelab op People’s Business en beleef en ervaar zelf de (toekomstige) innovaties en de ontwikkeling van ondernemerschap.
Comité van Aanbeveling aan het woord
In deze nieuwsbrief: Jan de Mooij
 
Mijn naam is Jan de Mooij, ik ben 50 jaar en woon in Rotterdam. Ik hou mij in het dagelijks leven bezig met mijn eigen bedrijf HERMON Erfgoed, een herontwikkelaar van Monumentaal Vastgoed gevestigd in Slot Zeist. Maar het grootste deel van mijn tijd ben ik in de hippische wereld actief. Vanuit de Grandstand in ons mooie Kralingse bos ben ik ondermeer algemeen directeur bij het CHIO Rotterdam, het oudste internationale topsport evenement van Rotterdam en het enige 5* concours in Nederland.
Ook ben ik algemeen directeur van de Stichting Hippische Alliantie Rotterdam, waarbinnen o.a. het CHIO Rotterdam, Rijvereniging De Hazelaar en de Rotterdamsche Manège samenwerken om de paardensport te verbeteren. Ik ben ook vice-voorzitter van de Stichting Equus, waar particuliere paardensportliefhebbers samen genieten van hun favoriete sport en sinds kort ben ik bestuurslid van de Stichting Internationaal Hippisch Kennis- en Innovatiecentrum Metropool Rotterdam - Den Haag. Sinds oktober 2015 ben ik toegetreden als Lid Comité van Aanbeveling van de People’s Business Beurs, Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.

Lees meer over Jan de Mooij
 


This email was sent to yvette.vannunen@postillionhotels.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam · Beursplein 37 · Rotterdam, ZH 3011AA · Netherlands