Copy
People's Business 2017
View this email in your browser

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:
People’s Business 2017
Beyond Smart Cities
People’s Academy & People’s Network
Deelnemen als exposant
 
People’s Business 2017
People’s Business, hét grootste kennis- en netwerkevent van Rotterdam Rijnmond dat het nieuwe businessjaar een inspirerende start geeft, is een hoogwaardig ontmoetingsplatform waar diverse bedrijven en kennisgebieden verbindingen met elkaar leggen. Bij People’s Business draait het om leren, verbinden, inspireren en kennismaken.

Met de subthema’s People’s Academy en People’s Network faciliteren wij zowel online als offline ontmoetingen op weg naar People’s Business, het tweedaagse netwerkevent op 18 en 19 januari 2017. Gedurende het jaar is People’s Business een platform voor ondernemers die op zoek zijn naar samenwerking en verbinding, verdieping en inspiratie.

People’s Academy
Tijdens People’s Academy delen inspirerende sprekers kennis- en ervaringen en worden trends en innovaties besproken.
 
People’s Network
Bij People’s Network staat het ontmoeten van kennis(sen) centraal. Dit onderdeel van People’s Business is gericht op verrijking van uw netwerk. Leren, verbinden, inspireren en kennismaken.

Dit jaar vormt het onderwerp ‘Beyond Smart Cities’ de rode draad voor People’s Business 2017.
 
Beyond Smart Cities
Onze steden zijn in beweging en worden steeds ‘slimmer’. Veel veranderingen die op de stad afkomen zijn extern bepaald, zoals economische groei of krimp, het klimaat, vergrijzing. Daarop zal de stad zich moeten blijven aanpassen. Daarbij komt de technologische innovatie waar overheid en het bedrijfsleven mee te maken hebben. Bereikbaarheid, leefbaarheid, duurzaamheid, luchtkwaliteit, waterkwaliteit, geluid, energie, gezondheid en economische vitaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Innoveren en samen de toekomst verkennen op zoek naar kansen. Wij gaan bij People’s Business in regio Rotterdam Rijnmond nog een stap verder…wij kijken Beyond Smart Cities.
Even voorstellen: Comité van Aanbeveling
Het niveau en de kwaliteit van het netwerkevent wordt bewaakt door een speciaal samengesteld Comité van Aanbeveling. Zij zorgt onder meer voor een evenredige vertegenwoordiging van bedrijven uit verschillende branches.
 
Voorzitter:
Mevr. J. Baljeu (algemeen directeur SBRCUR-net)
Leden:
Dhr. X. Heijman (eigenaar Invint)
Dhr. J. de Mooij (algemeen directeur CHIO Rotterdam)
Dhr. H. van Ruiten (directeur ROGAM)
Dhr. E. J. Ginjaar (directeur Postillion Hotels Nederland)
Dhr. W. van Rooijen (eigenaar Fountainheads)
Dhr. M. Reijgersberg (eigenaar RauwCC)
Dhr. P. van Klaveren (bestuurslid MKB Rotterdam)

In de volgende nieuwsbrieven komen de comitéleden aan het woord.

Record aantal aanmeldingen!
People’s Academy 15 november 2016

Op weg naar People’s Business faciliteren wij op 15 november a.s. People´s Academy als voorproef op People’s Business in januari. Inspirerende gastsprekers delen hun ervaringen en worden trends en innovaties besproken. Alles in het kader van het thema Beyond Smart Cities. Na afloop van de presentaties is er volop gelegenheid om na te praten en te netwerken tijdens People's Network.

Het programma voor 15 november
17:30 – 18:00 Ontvangst People’s Academy
18:00 – 19:30  People’s Academy: inspirerende presentaties
                        - Wim van Rooijen, Fountainheads
                        - Lennart Graaff, Dutch Wind Wheel
                        - Jacco Bouw, Webpower
19:30 – 20:30  People’s Network: netwerkborrel

Locatie: Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Er wordt enthousiast gereageerd op de uitnodiging. Tot 8 november kunt u zich nog aanmelden via onderstaande button. U bent er toch ook bij?
 
Aanmelden People's .Academy 15 november

Bezoekersregistratie People’s Business Live!

Meld je nu aan als bezoeker van People’s Business, want de eerste 1.000 geregistreerde, en uiteindelijk gescande, bezoekers maken kans op één van de volgende te winnen prijzen:
  • Weekendarrangement voor 2 personen in één van de Postillion Hotels naar keuze.  Inclusief 1 overnachting, ontbijt en 3-gangendiner met wijnarrangement en een welkomstdrankje speciaal bereid door onze chefkok.
  • 8-uurs vergaderarrangement voor maximaal 25 personen. Inclusief zaalhuur, persoonlijke ontvangst en begeleiding door onze meeting host. Gehele dag onbeperkt gebruik van koffie, thee, fruitsappen, mineraalwater, heerlijk wisselende (gezonde) snacks en viennoiserie. Lunch. Gebruik van beamer, flipchart en mineraalwater in de zaal. Gratis Wi-Fi.
  • Heerlijke lunch voor 2 personen in Brasserie Staal inclusief drankjes naar keuze.
Meld je nu aan via onderstaande button en maak kans op één van deze mooie prijzen aangeboden door de organisatie van People's Business, Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.
 
Registreren voor People's Business 2017
People’s Network bij KvK Startersdag!

Voor de eerste keer is People’s Network aanwezig tijdens de Startersdag van de Kamer van Koophandel op 5 november a.s. Bezoekers van de Startersdag kunnen zich bij de stand van People’s Network inschrijven voor de speeddate sessies, die plaatsvinden om 11:30 uur en om 14:30 uur. Voor de bezoekers van de Startersdag een mooie kans om het netwerk uit te breiden.
.
Meer informatie
Exposant worden op People’s Business

Neem deel aan People’s Business als exposant en geniet van extra exposure.
Wij bieden diverse mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie te presenteren op People’s Business 2017.

Voor meer informatie kijk op de website pbrotterdam.nl
of bel +31(0)10 – 405 4462


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam · Beursplein 37 · Rotterdam, ZH 3011AA · Netherlands