Copy
November 2016
De verborgen kosten (en kansen) bij douane-afhandeling 



Er speelt meer bij douanezaken dan je op het eerste gezicht ziet. Het gaat niet alleen om de te betalen rechten. Er zijn ook vele operationele kosten welke betrekking hebben uw douanezaken, en wat te denken van het extra werk en risico’s als u niet volgens de (nieuwe) wetgeving werkt.   En alsof dat nog niet genoeg is zijn er de zakelijke kansen die u zich niet kunt veroorloven om te missen….Lees verder
Volg ons op LinkedIn
Wist u dat KGH Customs Services actief is op LinkedIn? Op dit moment hebben we meer dan 2000 volgers die we regelmatig informeren over douanenieuws, BTW en handel. Op onze bedrijfspagina vindt u artikelen over douanezaken en BTW, handige hulpmiddelen, nieuws over KGH en onze activiteiten.

Ga naar LinkedIn en volg ons, we heten u graag welkom in ons netwerk!
Loop het nieuwste materiaal niet mis, ga naar uccmadesimple.com

Indien onder controle, de nieuwe EU Douane Wetboek (DWU) vereenvoudigt de toekomstige douane processen en biedt nieuwe kansen. Dit betekent echter ook dat u meerdere veranderingen moet managen om zo ver te komen.

UCCmadesimple.com is een nieuwe website met inzichten, tips en trucs, zelf-testen, en meer welke u kunnen helpen te begrijpen wat de gevolgen van het DWU voor uw organisatie zijn - en wat u daaraan kunt doen.

Douaneopleidingen voor u en uw organisatie, ter bevordering van efficiëntie en compliance.

Gespecialiseerde douaneopleidingen dragen bij tot een
snellere en efficiëntere verwerking van uw douaneaangelegenheden, terwijl deze gelijktijdig het risico op onregelmatigheden reduceert. Het verankeren van de nodige douanekennis binnen uw organisatie zorgt ervoor dat u correct handel kan
drijven in de landen waar u reeds actief bent én, meer zelfs, proactief op zoek kan gaan naar nieuwe markten, welke uw concurrentiepositie kunnen verbeteren.

KGH Douaneopleidingen Nederland een breed scala aan opleidingen, trainingen en voorlichtingsbijeenkomsten, uiteraard afgestemd op de (nieuwe) wet- en regelgeving.

De bijeenkomsten vinden plaats op diverse locaties, maar kunnen tevens bij u in-house worden verzorgd, waardoor de inhoud nog beter kan worden afgestemd op uw eigen situatie.

Binnenkort starten onderstaande populaire trainingen weer, meldt u direct aan:
Export & Strategische goederen
Opleidingen in Nederland
Opleidingen in Noorwegen
Opfriscursus Customs Consultant
Opleidingen in Belgie
Opleidingen in Zweden
Handige hulpmiddelen:
Ga naar onze eerdere populaire artikelen:
Union Customs Code KPIs –                                                    BREXIT - from a customs and trade compliance
Time to get serious about customs                                           perspective
Volg ons:
Copyright © 2016 KGH Customs Services B.V., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp