Copy

Jaargang 10, nummer 4 - 07/04/2020

Hoe gaat het met jou?
Ik wil graag beginnen met deze belangrijke vraag: hoe gaat het met jou? Hopelijk ben je nog steeds in goede gezondheid want alles staat of valt toch met je fysieke welzijn. En met de familie? Ook al ben je zelf nog ok dan voel je in deze tijd toch wel de constante dreiging van covid-19. De onzekerheid daarbij is wellicht nog het ergst want als je de ziekte krijgt komt het wellicht allemaal goed, maar voor sommigen kan het ook uitdraaien op het ergste en daarmee omgaan is wat deze tijden zo bijzonder maakt. Laat ons niet vergeten dat ook onze club een netwerk vormt. Mocht je iets tekort komen, hulp nodig hebben met iets dan kan je gerust contact opnemen en dan wil ik wel kijken wat we kunnen doen. Ben je bereid om zelf hulp te bieden wanneer dit nodig zou zijn, dan mag je dit steeds melden.

Het ziet er alleszins niet naar uit dat we de lessen snel zullen kunnen hernemen. De gemeente Opwijk beslist om tot einde mei alle gemeentelijke zalen gesloten te houden. Ik hoop dat we deze zomer wel buiten kunnen oefenen, mits de nodige voorzorgsmaatregelen, maar dit is onder voorbehoud dat het ook toegelaten wordt. De regering heeft een groep van 10 experts de opdracht gegeven om uit te dokteren hoe we de huidige lock down stap voor stap kunnen versoepelen maar ik denk niet dat 'sporten in groep' daarbij snel aan bod zal komen. We moeten ook realistisch zijn en zeker geen risico's nemen. Alles zal dus afhangen van het verdere verloop van de epidemie.

Hou de moed erin! Wees voorzichtig, probeer je conditie wat op peil te houden door regelmatig buiten te gaan zodat het gevoel van opgesloten te zitten niet gaat overheersen.
Marc
Foto's
Gedurende een hele tijd was het niet meer mogelijk om foto's op de website te publiceren. Alle foto's worden gehost bij een provider in the cloud maar een tijdje terug wer die dienst plots betalend en we hebben een tijdje getwijfeld of we een abonnement zouden nemen of een andere oplossing zoeken voor onze foto's. Uiteindelijk is het een abonnement geworden en daardoor kunnen we nu zo goed als onbeperkt foto's op de site plaatsen. Ze staan allemaal onder de tab Foto's, alle albums staan chronologisch met de meest recente eerst en wanneer je in een album op een foto klikt krijg je automatisch een slideshow te zien. 

Deze foto's zij belangrijk want ze vormen het visueel geheugen van onze club. En wie onze website bezoekt krijgt ook een goed beeld van activiteiten, de sfeer, de samenhang. Maar foto's behoren ook tot de privé-sfeer en de stilzwijgende toelating om ze te publiceren wordt in dank aanvaard...maar je hebt steeds het recht om een bepaalde foto (of meerder foto's) te verwijderen. Mocht je dit willen dan volstaat het een mail te sturen naar sctaiji@gmail.com waarin je vermeld in welk album de foto staat en wat de naam of referentie is. (Wanneer je met de muisaanwijzer over een foto glijdt dan verschijnt die naam in een klein venstertje)
Studiecentrum voor Taiji vzw, Mansteen 148, 1745 Opwijk, www.taiji.be
Facebook
Website
Copyright © 2020 Studiecentrum voor Taiji vzw, Alle rechten voorbehouden.


Wijzigen hoe je deze emails ontvangt?
Je kan je voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp