Copy

Jaargang 11, nummer 1 - 25/1/2020

Online lessen via Google Meet
We zijn bijna een maand ver in het nieuwe jaar en ondertussen is het voor iedereen duidelijk dat we niet snel moeten rekenen op versoepelingen voor de sportsector. Door de opmars van de nieuwe, meer besmettelijke varianten van het virus is er eerder sprake van een omgekeerde beweging; zo zouden er zelfs nieuwe beperkingen komen voor de jeugdsport. Ik denk dat we niet moeten hopen op een snelle heropstart van live lessen, het wordt wachten op meer vaccinaties en een begin van groepsimmuniteit eer we zover zullen zijn.

Maar online zijn er wel dingen mogelijk en ik ben dan ook zeer blij dat de assistent leraars van de club het voortouw nemen en met online lessen via Google Meet willen van start gaan. Ik dank Christophe voor het initiatief en de uitwerking van de eerste test. Het is de bedoeling om vanaf donderdag a.s. elke week tussen 20.30 en 21.30 uur een online les aan te bieden. Je kan de les volgen via computer, tablet of smartphone via deze vaste link: 

https://meet.google.com/ibw-bqyv-ebp
 
Op een computer moet je niets installeren, het werkt gewoon via de browser. Om je tablet of smartphone moet je wel eerst de Google Meet app installeren. Log een paar minuten voor het begin van de les aan zodat je eventuele problemen nog opgelost krijgt. Christophe zla de eerste keer ook wat uitleg geven over de mogelijkheden van het programma door zijn scherm te delen. Zo leer je hoe google meet werkt (geluid aan/uit, iemand op groot scherm zetten, iedereen in gallerij modus zien, enz.).

Het programma is opwarming, qigong (yi jing jing 10 eerste bewegingen), jibengong/stationaire oefening en 8-vorm. Je krijgt ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Marc
Studiecentrum voor Taiji vzw, Mansteen 148, 1745 Opwijk, www.taiji.be
Facebook
Website
Copyright © 2021 Studiecentrum voor Taiji vzw, Alle rechten voorbehouden.


Wijzigen hoe je deze emails ontvangt?
Je kan je voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp