Copy

Jaargang 10, nummer 2 - 20/03/2020

In tijden van Corona
Thuis zitten...we kunnen er maar beter aan wennen want het ziet er niet naar uit dat de huidige crisis snel voorbij zal zijn. De lessen zijn opgeschort en dat zal waarschijnlijk zo blijven voor de komende weken, misschien wel maanden. Je gezondheid is natuurlijk belangrijk en ook onze eerste bekommernis. Hou het veilig en verzorg je goed.

Om de periode die voor ons ligt goed door te komen en ook nog wat met taiji bezig te blijven zal ik regelmatig posten op de website. Af en toe een korte tekst, links naar video's die nuttig kunnen zijn, informatie over de club, enz. 

Wat wij ook geleerd hebben uit de recente gebeurtenissen is dat we nood hebben aan een sneller communicatiemiddel dan email of blog. Daarom is er nu een WhatsApp groep voor onze club. Volg de instructies hieronder om lid te worden. Dit kanaal zal enkel worden gebruikt voor dringende boodschappen en enkel de beheerders kunnen berichten publiceren. Mocht je zelf wat kwijt willen mail dan naar sctaiji@gmail.com of gebruik de contact pagina op de website. Deze nieuwsbrief en onze website blijven de belangrijkste communicatiekanalen.
WhatsApp groep
WhatsApp is een smartphone toepassing waarmee je gemakkelijk kan communiceren met anderen. Dat kan individueel, dus tussen twee personen of met een groep. Mocht deze app nog niet op je smartphone geïnstalleerd zijn dan doe je dit via de gebruikelijke weg.

Om lid te worden van onze groep San Bao Taiji Opwijk kan je de volgende link gebruiken:
https://chat.whatsapp.com/JVCXHaqeaPMFMKvG93U2SO
Deze link werkt op je smartphone of op je pc maar je moet op deze toestellen wel al WhatsApp geïnstalleerd hebben. (Er bestaat ook een PC versie van WhatsApp maar daarvoor moet je de app ook op je telefoon staan hebben.)

Mocht het niet lukken dan kan ik je ook manueel toevoegen maar daarvoor heb ik wel je telefoonnummer nodig. Stuur in dit geval een sms met het verzoek je toe te voegen naar 0495/20.18.51
 
Wushu Flash
De Belgische Wushu Federatie (BWUF) heeft een eigen nieuwsbrief en je kan het meest recente nummer downloaden via deze link: Wushu Flash, Jaargang 2, nummer 1

In de toekomst zal deze nieuwsbrief enkel nog via email worden verspreid zoals ook onze nieuwsbrief. Om je te abonneren kan je hier terecht: je abonneren op Wushu Flash
Studiecentrum voor Taiji vzw, Mansteen 148, 1745 Opwijk, www.taiji.be
Facebook
Website
Copyright © 2020 Studiecentrum voor Taiji vzw, Alle rechten voorbehouden.


Wijzigen hoe je deze emails ontvangt?
Je kan je voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp