Copy

Jaargang 10, nummer 17 - 19/10/2020

Taiji deze winter

Zover als hierboven gaan we het niet laten komen...maar voorzie toch warme kledij om deze winter te oefenen. Dit is het plan:
 
  • Tot 22 oktober oefenen we op de speelplaats van de leertrommel. Check altijd de website en de kalender als het weer er slecht uitziet en de les misschien wordt afgelast.
  • Vanaf zondag 29 november tot en met 7 maart is er op de meeste zondagen les in de Sint-Pauluszaal: groep 1 van 9 tot 10.30 uur en groep 2 van 10:30 tot 12 uur. Maar opgelet: niet voor iedereen. Voor die periode hebben wij 11 zondagen kunnen reserveren en het is de bedoeling dat jullie hieruit een beperkt aantal zondagen uitkiezen zodat we nooit met meer dan 14 personen in de zaal aanwezig zijn. Leden van Groep 1 kiezen maximaal 7 sessies, leden van Groep 2 maximaal 6 sessies. Je kan je keuze opgeven in de les of via email. De kalender wordt vandaag nog aangepast.
  • Vanaf 14 maart oefenen we opnieuw buiten in de leertrommel.
Lessen op donderdag
Zoals eerder aangekondigd wordt de donderdag groep in 2 gesplitst. Elke groep krijgt dan om de twee weken les. 
  • Groep 1 (begint nu donderdag 22/10): Luc, Pierre, Maggy, Karin, Lena, Mieke, Stef, Johan, Hans, Gerda, Robert en Lut
  • Groep 2 (vanaf 29/10): Koen, Paul, Wilfried, Claude, Kurt, Saïda, Lieve A., Lieve H. Josiane, Katty, Hedwig, Dieder
Wij hopen dat dit niet te lang moet duren en dat de huidige opstoot van besmettingen met het corona-virus snel gaat liggen zodat we weer samen kunnen oefenen.
Nieuw! Lessen wapens op dinsdag
De lessen op zondag en donderdag worden door de omstandigheden gekortwiekt maar om dit te compenseren is er nu om de twee weken een wapenles op dinsdagavond in de Sint-Pauluszaal. Wie vorig jaar al begonnen was met de tradtionele Yangstijl zwaard kan deze vorm terug oppikken. Daarnaast krijgt iedereen de kans om te beginnen met de Lotusbloem-stijl waaier vorm. Dit zijn de datums:
  • Traditionele Yangstijl zwaard: 27 oktober, 24 november, 22 december, 19 januari, 23 februari en 23 maart. Start om 19.30 uur
  • Lotusbloem waaier: 10 november, 8 december, 5 januari, 2 februari, 9 maart, 30 maart. Start om 19.30 tenzij er teveel inschrijvingen zijn en we twee groepen moeten maken, dan zouden we starten op 19 uur. Inschrijven is verplicht! Voor geschikte waaiers kan je bij Marc terecht. Prijs 13 euro. Een voorbeeld van de vorm komt binnenkort op de website.
Studiecentrum voor Taiji vzw, Mansteen 148, 1745 Opwijk, www.taiji.be
Facebook
Website
Copyright © 2020 Studiecentrum voor Taiji vzw, Alle rechten voorbehouden.


Wijzigen hoe je deze emails ontvangt?
Je kan je voorkeuren aanpassen of jezelf uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp