Copy
U heeft zojuist een JON-nieuwsbrief ontvangen met (testversie) in de titel. Ecxuses daarvoor. Hierbij de definitieve nieuwsbrief, overigens met ongewijzigde inhoud.
View this email in your browser
JON Zomertournee
Augustus lijkt misschien nog ver weg, maar voor het Jeugdorkest Nederland (JON) zijn de voorbereidingen voor de zomertournee in volle gang. Op het programma staan o.a. het Derde Vioolconcert van Camille Saint-Saëns, met violiste Noa Wildschut als solist, én een speciaal voor het JON gecomponeerd stuk van Trevor Grahl. In het weekend van 21 tot en met 23 juni staat alweer het repetitieweekend gepland voor de reeks concerten die het orkest gaat geven deze zomer, beginnend op 31 juli in Litoměřice (Tsjechië) en Praag en eindigend op 8 augustus in het Concertgebouw. Tussendoor doet het JON natuurlijk de NJO Muziekzomer aan, namelijk op 6 augustus in Radio Kootwijk.

Het hele programma van het JON voor deze zomer, inclusief informatie over kaatverkoop, is te vinden op https://www.jeugdorkest.nl/agenda-overzicht/. Meer leuke weetjes en achtergrondinformatie over de JON Zomertournee zijn te vinden op facebook https://www.facebook.com/JeugdorkestNederland/ en instagram https://www.instagram.com/jeugdorkest_nl/.

De zomertournee van het JON wordt mogelijk gemaakt door Unica, Fonds Cultuur Participatie, Stayokay Nederland, Boon accountants, Gemeente Apeldoorn, Gemeente Enschede, Vrienden van het JON, Majestic en de Georgine van der Boogert Stichting.
Noa Wildschut, soliste JON Zomertournee (foto Simon van Boxtel)
Openbare repetitie 23 juni
Wie alvast een voorproefje wil meemaken van de Zomertournee van het JON is van harte welkom bij de openbare repetitie o.l.v. dirigent Jurjen Hempel op 23 juni om 15:30 uur uur in Apeldoorn. Aanmelden kan via annet@njo.nl (het aantal plaatsen is beperkt; zonder aanmelding kunnen wij geen plekje garanderen bij de openbare repetitie!).
Openbare repetitie JON in Stayokay Apeldoorn afgelopen november
Kalina Vladovska solist komende JON wintertournee
Slagwerker Kalina Vladovska (19 jaar) won tijdens de nationale finale van het Prinses Christina Concours de JON-prijs, evenals de AVROTROS Spiegelzaal Prijs én de Koninklijk Concertgebouworkest Prijs. Het JON is dan ook erg blij en trots dat zij de solist zal zijn tijdens de aankomende JON wintertournee. Orkest en dirigent van Jeugdorkest Nederland (JON), Jurjen Hempel, kijken er naar uit om met Kalina een fantastisch winterprogramma neer te zetten!
Kalina Vladovka in de finale van het PCC (foto Peter van Mulken)
Jeugdorkest Nederland (JON) wordt 60 jaar !
Eind van dit jaar bestaat het Jeugdorkest Nederland 60 jaar en dat gaan we vieren natuurlijk! Leden, oud-leden en vrienden van het JON mogen maandagavond 30 december 2019 alvast in hun agenda zetten, want dan is het jubileumconcert waar zij voor zullen worden uitgenodigd. Voorafgaand aan dit programma zal er besloten feestelijke gelegenheid zijn voor alle genodigden. Ben je geen JON-lid of -alumnus, maar wil je wél komen, wordt dan vriend van het JON. Voor €25,- per jaar ben je al vriend. Meer informatie, ook over aanmelden, vind je op https://www.jeugdorkest.nl/stichting-vrienden/


Klik hier om Vriend van het JON te worden!
Stichting Vrienden van het JON

Doel van Stichting Vrienden van het JON is om de orkestleden die minder te besteden hebben financieel te ondersteunen. Ook Vriend van het JeugdOrkest Nederland worden, of een eenmalige donatie doen? Meld u aan via bovenstaande knop of maak het bedrag zelf over naar IBAN-nummer NL42INGB0007408803 t.n.v Stichting Vrienden van het JeugdOrkest Nederland te Apeldoorn.
 
Wij zijn ontzettend blij met elke donatie!
Copyright © 2019 NJON / Jeugdorkest Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp