Copy
EL SETMANARI DE LA FAPAC
19 de gener de 2017

Sisplau, reenvieu aquest correu a totes les famílies 
associades a la vostra AMPA. Compartim la informació!
View this email in your browser

ENCARA NO US HI HEU INSCRIT?
Si sou una AMPA de la ciutat de Barcelona
no us podeu perdre la nostra Assemblea!
FORMULARI INSCRIPCIÓ

UN MATÍ PER COMPARTIR I CONSENSUAR ACCIONS PER MILLORAR L'EDUCACIÓ 

Per una baixada de la ràtio a l'aula
El responsable de la vocalia de Matriculació de la FaPaC, Marco Béjar, signa el darrer article al Diari de l'Educació per alertar dels efectes negatius que té una mala planificació escolar. Aquest curs, tot fa pensar que Ensenyament continuarà amb la política de tancament de línies. Des de la FaPaC reclamem baixar les ràtios per aula com a mesura possible per millorar l'educació, atendre les necessitats dels alumnes i fer front a les desigualtats existents a molts centres.
 
Les famílies de Manresa preparen jornada per repensar l'educació 
Debatre sobre el model actual d'educació secundària és clau per poder aconseguir millores i detectar mancances. Amb aquest objectiu, mares i pares de Manresa impulsen una jornada, el 21 de gener, perquè sigui un punt de trobada on la comunitat educativa parli de les necessitats del jovent i conèixer experiències d'èxit educatiu a la secundària. Hi haurà quatre ponències simultànies. Si teniu ocasió, no hi falteu! Inscripcions

 
Recull de signatures per les retallades
Les accions per protestar contra les retallades continuen. L'AMPA de l'Escola Marcel·lí Domingo de Roquetes (Baix Ebre) ha recollit més de 600 signatures per reclamar més recursos i garantir la qualitat educativa. El centre ha perdut mig professor de suport lingüístic i una línia a 3r de primària, amb la conseqüent pujada de ràtio a 27 alumnes per aula. La FaPaC ha donat suport a la iniciativa de les famílies. Vídeo de la notícia.

Els PREMIS FAPAC ja són aquí!
Encara no us heu assabentat? Ja podeu enviar el vostre projecte d'AMPA per participar a la 5a. edició dels Premis FaPaC. Entreu al web, feu un cop d'ull a la informació i a les bases, i ompliu el formulari de participació. És molt senzill. Volem reconèixer la feina que feu. Volem premiar la valuosa tasca que fa la vostra AMPA!

RECURSOS AMPA

Us recordem que a la secció "Recursos AMPA" del nostre web podeu trobar informació útil per al vostre funcionament i gestió com a associació. Preguntes freqüents relatives a fiscalitat, impostos, protecció de dades, estatuts, assegurances,...i molts altres temes. 

Cursos digitals gratuïts Estàs ON?
Des de l'Ajuntament de Barcelona ofereixen a les biblioteques de la ciutat uns cursos gratuïts dirigits a nens i joves perquè aprenguin a programar videojocs i animacions, editar vídeos o compartir llibres a la xarxa. La FaPaC aposta pel coneixement de les tecnologies entre infants i adolescents perquè coneguin les seves possibilitats i puguem despertar així l'interès pel seu estudi. 

AGENDA

ASSEMBLEA TERRITORIAL FAPAC VALLÈS OCCIDENTAL
Dia: Dissabte, 18 de febrer de 2017
Lloc: A Sabadell


JORNADA "CONEGUEM EL BARRI: L'EDUCACIÓ AVUI"
Taula rodona amb persones vinculades a l'educació a Girona Est. Cartell
Dia: Dimecres, 25 de gener de 2017
Lloc: Al Centre Cívic d'Onyar


 


This email was sent to xcomella@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FAPAC · carrer Cartagena, 245 · Barcelona, NJ 08025 · Spain