Copy
EL SETMANARI DE LA FAPAC
17 de novembre de 2016

Sisplau, reenvieu aquest correu a totes les famílies 
associades a la vostra AMPA. Compartim la informació!
View this email in your browser
ASSEMBLEA GENERAL FAPAC
DISSABTE 19N ÉS EL NOSTRE DIA, EL DIA DE LES AMPA!
INSCRIU-T'HI AQUÍ           NO HI FALTIS!

VINE A L'ASSEMBLEA!
L'AMPA de l'escola L'Arenal de Llevant del barri del Poblenou de Barcelona ha fet un divertit vídeo on els més petits ens animen a les famílies a participar en la seva Assemblea. La iniciativa ens ha agradat tant que us la compartim per animar-vos també a venir a la nostra Assemblea General el 19N a Badalona. 
MANIFESTACIÓ
Sortim al carrer per uns pressupostos socials
La FaPaC i el conjunt d'entitats que formem el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) fem una crida a participar en la manifestació del proper dissabte per reclamar que la despesa pública en educació a Catalunya passi del 2,8% al 6% com la mitjana europea. A més, reclamarem compromís a les institucions perquè els propers pressupostos tinguin un caràcter social per lluitar contra les desigualtats. No hi falteu!
Veniu amb samarretes grogues!
Les AMPA de la Catalunya Central s'apleguen per incidir més en l'educació
Navarcles va ser l'escenari de l'Assemblea territorial celebrada dissabte 12 de novembre amb les AMPA de les comarques de la Catalunya Central. La trobada va servir per escollir els membres de la nova junta encapçalada per Pau Cortès. A més, es va aprovar el pla amb les prioritats d'actuació al territori que passen per lluitar contra els barracots, defensar l'escola inclusiva i vetllar per una secundària de qualitat.
L'Ajuntament de Girona aprova la nostra moció per construir un institut
El MUCE hem aconseguit que tiri endavant la moció que vam presentar fa unes setmanes per reclamar la construcció d'un nou institut a Girona. Mostrem la nostra satisfacció per aquest pas endavant i anunciem que vetllarem perquè es compleixi amb aquest compromís que ha d'ajudar a resoldre la massificació que existeix a secundària. Al MUCE de Girona hi som les famílies amb FaPaC, els mestres i professors amb CCOO i USTEC, els estudiants amb SEPC, i els moviments educatius amb el MRP.


 
20N, celebrem el Dia Universal de la Infància
La celebració universal d'aquest dia està motivada pel desig social de donar un impuls positiu al reconeixement dels drets a la salut, a l'educació, a la protecció i a la millora de qualitat de vida de col·lectius generalment desfavorits. Sens dubte, és una excel·lent oportunitat per reflexionar sobre la importància que té garantir els drets dels més petits i mirar quin grau de responsabilitat tenim per tal de millorar el seu benestar. Us recomanem aquesta pàgina web on trobareu recursos, agenda, projectes, i molt més.
ELECCIONS A LA VISTA!

Prepareu la vostra campanya a l'escola
El proper 28 de novembre comença el procés electoral als consells escolars de centre. Us animem a presentar la vostra candidatura i participar-hi per fer que la democràcia sigui una prioritat al vostre centre educatiu. Les famílies podem dir la nostra i aquesta és una bona oportunitat per fer-ho. A la nostra web trobareu tota la informació i recursos. Ja queda menys! 

AGENDA

XERRADA SOBRE LA JORNADA CONTINUA 
La Plataforma d'AMPA de Ripollet us convida a la xerrada-Debat sobre la Idoneïtat de la Jornada Continua a Primària. Hi assistiran diversos experts i també Àlex Castillo, vocal de junta general, com a representant de la FaPaC.
Dia: Dimarts 29 de novembre
Lloc: Teatre Auditori de Ripollet
Hora: a les 19.00h


 


This email was sent to info@ampaferraniclua.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FAPAC · carrer Cartagena, 245 · Barcelona, NJ 08025 · Spain