Copy
EL SETMANARI DE LA FAPAC
26 de gener de 2017

Sisplau, reenvieu aquest correu a totes les famílies 
associades a la vostra AMPA. Compartim la informació!
View this email in your browser

Volem abaixar la ràtio a P3 de 25 a 20 alumnes per classe. 
Hem engegat una campanya per fer-ho possible i aquesta setmana vam fer la roda de premsa de presentació. 

US ANIMEM A ADHERIR-VOS-HI
SIGNEU LA NOSTRA 
PETICIÓ Change.org
Continuem sumant adhesions!

ENCARA NO HEM REBUT EL VOSTRE PROJECTE!

Segur que a la vostra escola feu activitats i projectes molt valuosos, participatius, solidaris o promotors de l'èxit educatiu. No deixeu passar aquesta oportunitat i participeu als PREMIS FAPAC. Un curs més, volem reconèixer la feina que fem les AMPA i que no sempre és prou valorada. Ja estem rebent alguns projectes...i molt interessants. Recordeu que tenim tres categories diferenciades. Animeu-vos! Participar-hi és ben senzill.
Més informació: WEB PREMIS FAPAC

Les AMPA de Barcelona ens reunim per decidir pla d'actuació
L'Escola Els Llorers de Barcelona és l'escenari de l'Assemblea territorial que celebrem les AMPA de la ciutat, dissabte 28 de gener, a partir de les 9.30h del matí. La trobada és molt important perquè ens permetrà compartir projectes i experiències, debatre sobre l'actualitat educativa i, entre totes les famílies, decidir quines accions volem impulsar aquests propers mesos. Les famílies tenim veu i hem de demostrar-ho. No hi falteu! 
 
Torna la Cursa contra la Fam
Sabeu que podeu organitzar una cursa contra la fam a la vostra escola? Es tracta d'un projecte pedagògic, solidari i esportiu en el qual hi participen centres d'arreu del territori. L'objectiu principal és sensibilitzar infants i joves sobre el problema de la desnutrició al món i, alhora, transmetre valors associats a l'esport. Feu una ullada al Díptic informatiu per a l'AMPA i descobriu els passos per posar en marxa la cursa. Moltes escoles ja ho estan fent. Potser us interessa!

 
Llibre blanc de l'audiovisual
Us recomanem una lectura a les principals conclusions del darrer informe del Consell de l'Audiovisual de Catalunya que analitza, entre d'altres aspectes, els hàbits de consum que fem de ràdio i televisió. A més, planteja reptes del sector, com garantir la qualitat del servei, i proposa un pla estratègic per als propers anys. També inclou articles d'experts sobre publicitat, comunicació de proximitat o sobre la relació llengua-cultura.
I-FAMÍLIES

Com comunicar-se amb fills i filles adolescents?
Quan els nostres fills arriben a l'adolescència ho fan també a un moment vital que implica un repte i una transformació per a tota la família. És important mantenir una bona comunicació per saber expressar, escoltar i parlar d'allò que ens passa. Us recomanem una lectura a la càpsula de l'espai I-FAMÍLIES del nostre web. 

AGENDA

ASSEMBLEA TERRITORIAL FAPAC VALLÈS OCCIDENTAL
Dia: Dissabte, 18 de febrer de 2017
Lloc: A Sabadell


 


This email was sent to xcomella@gmail.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
FAPAC · carrer Cartagena, 245 · Barcelona, NJ 08025 · Spain