Copy
Problemer med at se indholdet? Klik her

Ny enklere beta-version af LCCbyg klar til test

Med økonomisk støtte fra Grundejernes Investeringsfond har vi udviklet en ny og enklere version af LCCbyg, som vi nu løfter sløret for.

Vi har udgivet en ny beta-udgave af LCCbyg version 3.1, som vi opfordrer alle til at teste i løbet af de kommende uger. Den nye version findes her: https://lccbyg.dk/developer/De vigtigste nyskabelser er:

  • Ny enkel skabelon til den mindre erfarne bruger fx en mindre udlejer, ejer-/andelsboligforening, parcelhusejer eller mindre håndværker.
  • Ny enklere kontoplan med tilhørende levetider mv., som tager udgangspunkt i den kontoplan, som fx udlejere og ejer-/andelsforeninger typisk laver vedligeholdsplaner efter.
  • Mulighed for at skifte brugergrænseflade mellem ”Almindelig visning” og ”Enkel visning”, så detaljer kan skjules eller vises efter behov.
  • Nye informationsbokse, som bl.a. beskriver de forventede vedligeholdsopgaver for hver bygningsdel.Som altid er enhver form for feedback og kommentarer velkommen. Du er også velkommen til at få tilsendt en testprotokol ved henvendelse til: lccbyg@build.aau.dk.

Når testen er færdig, og rettelser er lavet, forventer vi at kunne udgive en ny stabil version af LCCbyg ved udgangen af juni 2020.

Til sidst lidt teknisk info:
Hvis du oplever, at programmet ikke vil starte, er det sikkert pga. et skift i vores udviklercertifikat, som nu er et autoriseret AAU-certifikat. Det bør kunne fikses ved at afinstallere LCCbyg og installere den nyeste udviklerversion igen.
Bemærk, at der er en mindre ændring i filformatet i version 3.1.x, så du vil ikke kunne bruge version 3.1.x filer i tidligere versioner af LCCbyg.
Denne beta-version understøtter ikke import af version 2.x filer, men det kommer naturligvis i den officielle udgave, som vil være fuldt bagudkompatibel.
Import- og eksportformatet for regnearket har ændret sig, så det nu også understøtter beskrivelser. Vi har ikke haft tid til at dokumentere det, men det kommer også sammen med den officielle udgivelse.
Som altid med beta-udgaver halter brugervejledningen lidt efter. Vi er i gang med at lave en ny brugervejledning, men den er endnu ikke klar.

Vi håber, at du har lyst til at bruge et par timer på at teste den nye version og være med til at sikre et robust og stærkt værktøj til byggeriets parter. Alle input er velkomne. Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

LCCbyg-udviklingsteamet
lccbyg.dk lccbyg.dk
Copyright ©  maj 2020, BUILD/Aalborg Universitet, alle rettigheder reserveret.

Vores e-mailadresse er:
lccbyg@build.aau.dk

Afmeld nyhedsbrevet eller Opdatér dine indstillinger


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Statens Byggeforskningsinstitut · A.C. Meyers Vænge 15 · København SV 2450 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp