Copy

FLUID NYT SÆRUDGAVE 16. MARTS 2020 -
HJÆLP TIL VIRTUEL UNDERVISNING

Efter Statsministeren udmelding onsdag d. 11. marts, om at alle offentlige uddannelsesinstitutioner skal holdes lukket 14 dage frem (og måske længere), for at bremse smitten med corona-virusset COVID-19, er der nu pres på for at flere undervisere får hjælp til virtuel undervisning.

FLUID vil gerne være med til at hjælpe undervisere med dette, og vi holder derfor forskellige online kurser, webinarer, med forskellige emner. Samtidig ser vi at forlag sætter deres materialer frit til rådighed, mens skolerne er lukket, Online platforme stilles gratis til rådighed og der laves vejledninger til støtte for den virtuelle didaktik.

Forlag stiller deres materialer til rådighed
Der sker løbende en udvikling, hvor forlagene stiller materialer til rådighed.
På nuværende tidspunkt er der følgende status:
På https://www.fluid.dk/virtuel/ opdateres løbende de informationer vi får om ressourcer der stilles til rådighed.
Online platforme stilles gratis til rådighed under skolelukningen

Nedenfor er nævnt nogle platforme, der kan anvendes til virtuel undervisning. 

Vi følger løbende op på https://www.fluid.dk/virtuel/ 
Brug af online platforme til virtuel undervisning
Pædagogik / Didaktik
Praxis afholder Webinar med tips og tricks om virtuel undervisning


Mens uddannelsesinstitutionerne er lukket ned pga Corona, tilbyder Praxis webinar for undervisere. Webinaret vil byde på tips og tricks om virtuel undervisning. Der afholdes to typer af webinarer, der gentages hver 2. hverdag, hvor Praxis præsenterer, og hvor deltagere så kan stille spørgsmål.
Hvornår: Alle hverdage (foreløbigt frem til og med den 27. marts) kl. 14.00-ca.14.30 (afhængig af mængden af spørgsmål).
Se mere her
Praxis´ webinarer
FLUID forberede i øjeblikket en række webinarer – webinarerne meldes ud i næste nyhedsbrev og på fluid.dk/webinar. Vor søsterorganisation i Norge Fleksibel Utdanninng Norge FUN har afholdt fire webinarer om fjernundervisning, som kan ses her:
Gode links til undervisning hjemmefra (virtuel undervisning)
Abonner på vores nyhedsbrev FLUID Nyt
Hvis du har kollegaer, fagfæller eller andre der kunne være interesseret FLUIDs tilbud, kan man tilmelde sig vores nyhedsbrev på: www.fluid.dk/fluid-nyhedsmail/
Kalender
På grund af den uafklarede situation om udviklingen i forbindelse med Corona-virus, har vi sat planlægning af konferencer på pause. Vi melder ud så snart vi igen får mulighed for det.
Copyright © 2020 Overdrevet, All rights reserved.


FLUID sender denne mail til mailingliste og til relevante uddannelsesinstitutioner med tilbud om seminarer og konferencer om fleksibel læring.

Opdater eller unsubscribe: update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp