Copy
Beste <<First Name>>,

De toekomst van werk is een fascinerend onderwerp. Deze week willen we je prikkelen om je eigen beeld bij die toekomst te bepalen. Dat doen we via een interview, een blog en een boekbespreking.

Wybo Wijnbergen, binnen WeWork verantwoordelijk voor Noord Europa, heeft een duidelijke missie. Hij wil een werkcultuur ontwikkelen waarin mensen het beste uit zichzelf halen. We legden hem enkele stellingen voor en bespraken de belangrijkste trends. 

Jim Stolze schreef een boekje dat je versneld wegwijs maakt in een nieuwe wereld met begrippen als AI (kunstmatige intelligentie), algoritmen, deep learning en machine learning.

Tot slot neemt Folkert Hersman, HR-adviseur van De Nederlandsche Bank, ons mee naar zijn ideeën voor 40-plussers om met meer energie aan de slag te gaan. Waarom niet gewoon weer stage lopen op je 40e?

Energieke groet,
Patrick Davidson & Hans van der Loo


P.S. Dank voor de vele suggesties vorige week! Blijf ze vooral insturen: de leestips en de namen van professionals die jou fascineren en die we volgens jou moeten interviewen, laat het ons weten! En als je een beeld hebt bij de toekomst van werk dan horen we dat graag.
TOEKOMST VAN WERK:  Wybo Wijnbergen wil mensen verbinden en begint op een ongebruikelijke plek: het kantoor, meestal de sluitpost. Hij neemt je mee naar zijn beeld bij de toekomst via vier trends die WeWork laten groeien. Leestijd: 10 minuten.
HR AAN HET WOORD: Folkert Hersman houdt een krachtig pleidooi voor stage lopen als veertiger. Een blog over ruimte geven en ruimte nemen. Leestijd: 10 minuten.
BOEKBESPREKING:  Volgens expert Jim Stolze hebben we algoritmes nodig om orde te scheppen in de chaos. Hij schreef een leuk boekje waarin hij je versneld wegwijs maakt in een nieuwe wereld met begrippen als AI (kunstmatige intelligentie), algoritmen, deep learning en machine learning. Leestijd: 5 minuten.
Werkvuur is een e-zine van Patrick Davidson & Hans van der Loo (EnergyFinder b.v.) naar het gelijknamige boek dat in september 2019 verschijnt bij Boom uitgevers.
Copyright © 2019 betterday, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.