Copy
Beste <<First Name>>,

Vanaf deze editie laten we regelmatig HR-professionals aan het woord in dit e-zine. Deze week vertelt Folkert Hersman in HR AAN HET WOORD over leren op latere leeftijd en houdt Kim de Jong een pleidooi voor HR 3.0.
En, zoals beloofd, publiceren we deel 2 van ons interview met de Belgische neuropsychologe Elke Geraerts. Daarin neemt Elke ons mee naar de werkenergie van millennials. Kortom, veel boeiend leesvoer.


Energieke groet,
Patrick Davidson & Hans van der Loo


P.S. Mocht je zelf een leestip hebben voor de nieuwsbrief of wil je ons wijzen op een professional die jou fascineert en die we volgens jou moeten interviewen, laat het ons weten!
HR AAN HET WOORD: “Het kan echt anders!”, zo begint Kim de Jong wanneer we haar ontmoeten in Amsterdam. HR 3.0 betekent dat HR radicaal anders opereert.... Leestijd: 5 minuten.
INTERVIEW: In deel 2 van ons interview met Elke Geraerts neemt ze ons mee naar de werkenergie van millennials. Waar krijgen ze energie van en waar lekken ze energie?  Leestijd: 10 minuten.
HR AAN HET WOORD: Folkert Hersman vraagt zich steeds vaker af “Hoe staat het met de werkenergie van 40-plussers?" Hoe kijken we aan tegen leren op latere leeftijd? In zijn eerste blog neemt de HR-adviseur van De Nederlandsche Bank ons mee door zijn gedachten en die gaan via Darwin naar Ik Vertrek om via Netflix te eindigen met energie. Deel 1 van een gastblog over werkenergie na je 40e. Leestijd: 10 minuten.
Werkvuur is een e-zine van Patrick Davidson & Hans van der Loo (EnergyFinder b.v.) naar het gelijknamige boek dat in september 2019 verschijnt bij Boom uitgevers.
Copyright © 2019 betterday, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.