Copy

Gratis workshops op 20 mei
Nationale WandelCoachDag (NWCD 2017)

View this email in your browser

Stienke de Jager Buitencoaching doet mee aan Nationale WandelCoachDag 2017

Nationale Wandelcoachdag 2017
Op zaterdag 20 mei 2017 is het Nationale WandelCoachDag. Op deze dag kun je in het hele land vrijblijvend kennismaken met wandelcoaching. Ook Stienke de Jager Buitencoaching doet mee aan deze dag. In het Philips de Jonghpark in Eindhoven organiseert zij twee gratis workshops voor mensen, die te maken hebben met autisme in hun leven.

Rust bij Autisme wandeling ( in de ochtend)
De eerste workshop wordt gehouden in de ochtend en is bedoeld voor mensen, die zich herkennen in autisme of een diagnose ASS hebben (Asperger, PDD-NOS en klassiek autisme). Tijdens deze gratis workshop ontdek jij wat wandelcoaching voor jou kan betekenen en hoe je meer rust en minder stress kan ervaren bij autisme. De workshop start om 10.30 uur in het Philips de Jonghpark. Geef je op tijd op, want er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen aan deze workshop of thema wandeling.
Meer informatie vind je op http://www.nationalewandelcoachdag.nl/event/rust-bij-autisme-wandeling/

Grip op autisme wandeling (in de middag)
De tweede workshop wordt gehouden in de middag en is bedoeld voor mensen, die partner of ouder zijn van iemand met autisme. Tijdens deze gratis workshop ontdek jij wat wandelcoaching voor jou als partner of ouder kan betekenen en krijg je praktische tips om meer grip op jouw leven te krijgen, waarin autisme een belangrijke rol speelt. De workshop start om 13.30 uur in het Philips de Jonghpark. Geef je op tijd op want er kunnen maximaal 10 mensen deelnemen aan deze workshop of thema wandeling.
Meer informatie over de workshop Grip op autisme vind je op:
http://www.nationalewandelcoachdag.nl/event/grip-op-autisme-wandeling/

Andere activiteiten tijdens NWCD 2017
Wil je graag kennismaken met wandelcoaching, maar woon je niet in de buurt van Eindhoven? Op de Nationale WandelCoachDag organiseren ruim 70 wandel- en natuurcoaches verspreid over Nederland en België diverse activiteiten. Dat kan een individuele wandeling zijn waar je een eigen thema kunt inbrengen maar het kan ook zijn dat er een gezamenlijke wandeling wordt georganiseerd waar je bijvoorbeeld met de groep allerlei zaken uitwisselt binnen een bepaald thema. Op deze manier maak je laagdrempelig kennis met een wandelcoach en krijg je een inkijkje in hun werkwijze.
http://www.nationalewandelcoachdag.nl/

Grip op autisme wandelcoachtraject
Heb je een partner met autisme en wil je meer grip op jouw persoonlijke situatie? Kies dan voor een wandelcoachtraject op maat: Grip op autisme wandelcoachtraject. Dit coachtraject bestaat uit vijf coachwandelingen van maximaal 1,5 uur in de (stads)natuur in de regio Eindhoven of op de Utrechtse Heuvelrug (omgeving Doorn).

Als wandelcoach kan ik je helpen om grip op je situatie te krijgen, tot heldere inzichten te komen en praktische oplossingen te vinden die bij jouw persoonlijke situatie passen. Ik bied jou, die een partner met autisme heeft een luisterend oor. Ik kan je helpen om de communicatie met je partner te verbeteren. Dit doe ik als buitencoach al wandelend buiten in de natuur. Herken jij jezelf in autisme? Wil je graag meer rust en minder stress in je leven? Ook voor jou bied ik wandelcoachtrajecten op maat. Meer weten over mijn aanbod? Kijk dan op:
http://www.stienkedejager.nl/Stienke_de_Jager_Buitencoaching/Aanbod.html

Stienke de Jager Buitencoaching
Ga je mee met Stienke de Jager Buitencoaching? Buitencoaching biedt coaching aan al wandelend in de mooie natuur in en om Eindhoven. Ben je op zoek naar meer rust en energie in je leven? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek of een kennismakingswandeling. Bijvoorbeeld als je niet kan deelnemen aan de workshops op 20 mei tijdens de NWCD2017. Of ga eens mee met een stiltewandeling!
Meer weten over mijn aanbod? Kijk dan op:
http://www.stienkedejager.nl/Stienke_de_Jager_Buitencoaching/Aanbod.html

Meer informatie over Stienke de Jager buitencoaching vind je op www.stienkedejager.nl en op https://www.facebook.com/buitencoaching/

Grip op autisme wandeling
Zaterdag 20 mei 2017
Philips de Jonghpark
Start 13.30 uur
Eind: 15.00 uur
Deelname is gratis
Max. 10 deelnemers
Doelgroep: mensen met een partner of kind met autisme

 
Meld je aan
Kennismaken met wandelcoaching
Wil je graag weten hoe wandelcoaching kan zorgen voor meer rust en minder stress?  Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakings-wandeling!

 
Maak een afspraak
Rust bij autisme wandeling
Zaterdag 20 mei 2017
Philips de Jonghpark
Start: 10.30 uur
Eind: 12.00 uur
Deelname is gratis
Max. 10 deelnemers
Doelgroep: mensen, die zichzelf herkennen in autisme


 
Schrijf je nu in
Copyright © Stienke de Jager Buitencoaching, 2017, All rights reserved.

Our mailing address is:
stienke.de.jager@gmail.com

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat we via LinkedIn verbonden zijn. Als je deze nieuwsbrief niet op prijs stelt, voel je dan vrij om je uit te schrijven. You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stienke de Jager Buitencoaching · Wattstraat 6 · Eindhoven, 5621AJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp