Copy
Bekijk de nieuwsbrief in de browser
Sancta Maria wenst je een leuke kerstvakantie en een gelukkig 2022!  
 
Beste leerling van groep 8,

Besturen van middelbare scholen in Haarlem hebben vanwege de corona-situatie moeten besluiten om alle open dagen digitaal te organiseren. Natuurlijk vinden wij het jammer dat we de leerlingen niet in de school kunnen verwelkomen, maar het past bij Sancta om er weer een bijzondere online happening van maken! Met veel enthousiasme zijn we de plannen aan het uitwerken om jullie toch een goede indruk van onze school te kunnen geven. In januari ontvang je de volgende nieuwsbrief met meer info en hoe je je kunt aanmelden voor de open dagen op 28 en 29 januari.

Lees hieronder meer over wat er voor de open dagen nog meer op het programma staat.
 
Hartelijke groet,
namens team Sancta

Mirjam Meinema
afdelingsleider leerjaar 1
Interactieve digitale sessies
Op 12 januari 2022 zijn er eerst nog online proeflesjes tijdens de interactieve digitale sessies. Deze zijn verplaatst naar de middag! Van 15.00 - 16:00 uur kun je in drie rondes meedoen met verschillende vakken, bijvoorbeeld Frans, Muziek, Aardrijkskunde of Wiskunde.

Je hoeft je niet aan te melden voor 12 januari 2022, de link waarop de proeflesjes te volgen zijn is http://sanctamaria.tv/proeflesjes/. LET OP links naar de interactieve sessies op deze pagina, worden 12 januari pas vanaf 14.00 uur actief! Tot dan!

Masterclasses Gymnasium Oriëntatie en Kunst
Ook kun je je nog aanmelden voor de masterclasses Gymnasium Oriëntatie en Kunst. We hebben besloten deze digitaal aan te bieden en dat geeft ruimte voor meer aanmeldingen.

Houd je van mythen, Geschiedenis en het doen van onderzoek? Meer weten over het verhaal achter taal? In zes lessen ontdek je wat er allemaal gebeurt op het Gymnasium van Sancta!
Het is een reeks van zes lessen op dinsdagmiddagen in 2022 van 15.30 tot 16.15 uur op 25/1, 1/2, 8/2, 15/2, 1/3, 8/3. 

De lessenreeks Kunst bestaat uit drie lessen en deze vinden plaats op dinsdagmiddag 1/, 8/2 en 15/2 van 15.00 tot 16.00 uur. Zorg dat je potlood en schetspapier bij de hand hebt, dan zal één van onze docenten Art & Design je digitaal lesgeven in onder andere portrettekenen!

Voor beide masterclasses kun je je opgeven via onderstaande deze link!
Schoolgids
Op de website hebben wij een speciale pagina voor groep 8. Hierop vind je ook de schoolgids van dit schooljaar. Wil je veel weten over onze school, bekijk dan de schoolgids!

Er is ook een korte video te vinden 'Wat motiveert jou' over de verschillende afdelingen op onze school en geeft antwoord op de vraag welke afdeling mogelijk het beste bij je zou kunnen passen. 
Wist je dat...
Je bij verschillende onderdelen van onze digitale activiteiten voor groep 8, prijzen kunt winnen? Doe dus lekker actief mee met de lesjes, masterclasses en digitale rondleidingen! Wie weet mag jij dan op ons schoolplein voor de eerste en tweede klassen een prijs op komen halen!

In de agenda hieronder kun je zien wanneer alle groep 8 activiteiten zijn.
Facebook
Website
Instagram
Copyright © | 2021 | Lyceum Sancta Maria |

Ons e-mailadres is:
info@sanctamaria.nl

Wilt u aanpassen hoe u deze mailings ontvangt?
U kunt uw instellingen wijzigen of uitschrijven.
Van Limburg Stirumstraat 4, 2012 MN Haarlem T: 023-5316040 W: www.sanctamaria.nl