Copy
Bekijk de nieuwsbrief in de browser
Beste groep 8 leerlingen en ouder(s)/verzorger(s),

Wat leuk dat jullie meer willen weten en zien van onze mooie school. In deze bijzondere tijd verloopt zo'n beetje alles anders dan anders en dat geldt ook voor alle activiteiten, die wij speciaal voor groep 8 organiseren. 

We staan klaar met een corona-wise programma vol met activiteiten, zodat we leerlingen en ouders zo veilig mogelijk kunnen laten kennis maken met Sancta Maria. We houden jullie op de hoogte van alle wervende activiteiten. In deze eerste editie presenteren wij met trots de film: Leerlingen @Sancta.

Wij verheugen ons op jullie komst binnenkort online bij de informatieavond voor groep 8 ouders.

Hartelijke groet,

Claasje Quadekker, Rector-bestuurder
Mirjam Meinema, Afdelingsleider leerjaar 1
Sancta the movie
Met deze infomail gaat onze infofilm: Leerlingen @Sancta in première. Wat typeert een havo-, atheneum- of gymnasiumleerling, wat past het beste bij jou? Dit hangt af van veel factoren, maar juist ook van wat je motiveert; in deze film lichten we dit toe. Jullie krijgen een eerste indruk van de kwaliteiten van de verschillende afdelingen op Sancta Maria.

> Bekijk de movie Leerlingen @Sancta!
Online Webinars
Op 26 november zal een online Webinar worden gegeven met drie rondes en keuze uit zeven verschillende sessies:
havo, 2 atheneum, gymnasium, 4 optimale leerlingbegeleiding, 5 brug naar de eerste klas, 6 de extra's van Sancta en 7 > speeddate met de rector en een leerling.  
Vul graag het aanmeldformulier in, dan ontvang je voor 26 november de links om deel te nemen aan de verschillende sessies.
De schoolgids staat boordevol info over ons onderwijs. Bekijk hem online. Via deze mailinglijst houden we u graag op de hoogte van alle activiteiten voor groep 8 op Sancta Maria. Hier vindt u alle data op een rijtje. Op de Instagram en Facebook posten we regelmatig wat er gebeurd op Sancta, altijd leuk om te volgen!
Facebook
Website
Instagram
Copyright © | 2019 | Lyceum Sancta Maria |

Ons e-mailadres is:
info@sanctamaria.nl

Wilt u aanpassen hoe u deze mailings ontvangt?
U kunt uw instellingen wijzigen of uitschrijven als u geen Groep 8 info meer wenst te ontvangen.
Van Limburg Stirumstraat 4, 2012 MN Haarlem T: 023-5316040 W: www.sanctamaria.nl