Copy
Bekijk in de browser
 
Vergeet je niet aan te melden voor de online open dagen
YEAH, Let's meet! Volgende week vrijdag en zaterdag is het al zover. We hebben een dynamisch programma met veel toffe interactieve sessies. Er is dit jaar ook een live tour door Sancta! Je kunt virtueel aan een tafeltje schuiven en met leerlingen van Sancta praten of een bezoekje brengen aan de informatie booths van de verschillende vakken. Er zitten docenten voor je klaar om al je vragen aan te stellen. Heb je geen vragen, dan vertellen ze je van alles over hun vak.

Als je je aanmeldt voor maandag en je adres invult, dan ontvang je een starterskit thuis met materiaal voor de sessies/ challenges en leuke goodies! Als je je later aanmeldt, dan kun je vrijdag 28 januari nog een starterskit ophalen op het schoolplein tussen 15:00 - 16:00 uur.

MELD JE AAN VIA DEZE LINK!

Hartelijke groet,
namens team Sancta

Mirjam Meinema
afdelingsleider leerjaar 1
Aanmelden masterclasses
Ook kun je je nog aanmelden voor de digitale masterclasses Gymnasium Oriëntatie en Kunst via deze link!
Houd je van mythen, Geschiedenis en het doen van onderzoek? Meer weten over het verhaal achter taal? In zes online lessen ontdek je wat er allemaal gebeurt op het Gymnasium van Sancta! Op dinsdagmiddagen van 15.30 tot 16.15 uur vanaf 25 januari 2022
De lessenreeks Kunst bestaat uit drie online lessen en deze vinden plaats op dinsdagmiddag 1, 8 en 15 februari 2022 van 15.00 tot 16.00 uur. Zorg dat je potlood en schetspapier bij de hand hebt!
Facebook
Website
Instagram
Copyright © | 2021 | Lyceum Sancta Maria |

Ons e-mailadres is:
info@sanctamaria.nl

Wilt u aanpassen hoe u deze mailings ontvangt?
U kunt uw instellingen wijzigen of uitschrijven.
Van Limburg Stirumstraat 4, 2012 MN Haarlem T: 023-5316040 W: www.sanctamaria.nl