Copy
View this email in your browser : Masterclass 'Mindful Communiceren' zaterdagochtend 12 mei in Baarn | Schrijf je nu in.
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Voor mensen die mindful willen leven.
Zaterdagochtend 12 mei in Baarn

 

Masterclass Mindful Communiceren

In deze zaterdagochtendsessie oefenen we om vaardigheden van mindfulness toe te passen in communicatie. Onderzoek laat zien dat mindful communiceren bijdraagt aan gezonde relaties; thuis en op het werk.
 

Thema's die aan bod komen:

  • het lichaam als ontvanger en het lichaam als zender
  • diep luisteren & diep verstaan
  • open niet-oordelende houding & de kracht van kwetsbaarheid
  • mindful spreken
  • en....  wat als alle 'rode knoppen' worden ingedrukt....
 

Voor wie?

Masterclasses Mindfulness zijn bedoeld voor mensen die ooit een 8-weekse mindfulnesstraining hebben gevolgd en hun beoefening willen opfrissen of verdiepen. Het cultiveren van vaardigheden om een aandachtig en compassievol leven te leiden is immers een levenslange reis.  Daarnaast kan het zo voedend zijn je af en toe opnieuw te laten inspireren, weer eens samen met anderen te oefenen en te reflecteren. Er is ruimte om te onderzoeken tegen welke uitdagingen jij aanloopt op de weg van meer mindful leven en hoe je hiermee om kunt gaan.
 

Wanneer en tijden:

Zaterdagochtend 12 mei: 9.30 - 11.45
Locatie: Javalaan 24 te Baarn
Kosten: €65,- (vrijgesteld van Btw)


Inschrijven
Kijk hier het fragment van de inmiddels wereldberoemde 'TedX Talk' van Brené Brown over de kracht van kwetsbaarheid.
 
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Voor de volledige agenda: AGENDA
Voor Mindfulness in Organisaties: MIND YOUR ORGANISATION
Voor Zorgprofessionals: ZORGPROFESSIONALS
3-daagse bijscholing in november: COMPASSIEVOL MEDISCH LEIDERSCHAP I.S.M. AMS
 
Mindfulnesstraining: 8-weekse basistraining (MBSR) om een stevige basis te leggen voor een meer mindful leven en meer veerkracht ten aanzien van stress te ontwikkelen. Start woensdagochtend 3 okt. 2018.  Wordt vergoed door meeste zorgverzekeraars. Komt in aanmerking voor persoonlijk budget van werkgever.  Meer info.


Inschrijven.
Stiltedag ma. 14-5 of vrij. 14-09 op prachtige locatie : Venwoude in Lage Vuursche. Gun jezelf de ruimte om naar binnen te keren om te vertragen en te bezinnen. In plaats van te leven vanuit de normale doe-modus- voor een hele dag te verblijven in Zijn. Dit geeft ruimte voor nieuwe inzichten en hervinden van balans. Meer info.
Inschrijven.
(Zelf)compassietraining: 8-weekse vervolgtraining voor wie de hartkwaliteiten van mindfulness verder wil ontwikkelen voor meer mildheid, meer veerkracht en meer balans. Start vrijdagochtend 23 nov. 2018 in Baarn. Verdiep jouw mindfulnessbeoefening. Meer info.
Inschrijven.
Mindful Year: cyclus van 6 masterclasses (inschrijven losse sessie mogelijk) over een jaar verspreid. Volgende sessies  staan gepland op 12 mei & 20 juni. Tijdens deze masterclasses staat het thema 'mindful communiceren' centraal. Voor wie mindfulness verder wil ontwikkelen in contact met anderen. Meer info.
Inschrijven.
Wist jij dat je BFC Mindfulness & Compassie| Be Free and Connected kan volgen op Facebook / LinkedIn? Door op onderstaande knoppen te drukken kom je bij de betreffende pagina's uit:
Copyright © 2018 BFC Mindfulness & Compassie | Be Free and Connected, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp