Copy
View this email in your browser : Stiltedag woensdag 10 april | prachtige locatie te midden van de bossen van Lage Vuursche | nog 3 plaatsen beschikbaar
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Schrijf je in
nog slechts 3 plaatsen beschikbaar
 

Stiltedag woensdag 10 april in Lage Vuursche

Om onszelf te her-inneren, inzicht te krijgen en wijze keuzes te kunnen maken vraagt het leven ons om af en toe te verstillen, terug te keren naar de eenvoud en los te komen van onze dagelijkse routines. In stilte kunnen we voor even alle beelden over onszelf en anderen laten voor wat ze zijn en ons laten verrassen door wat er zichtbaar wordt achter de door ons vermeende werkelijkheid. De één voelt zich direct thuis in de stilte, de ander moet eerst door lagen van onwennigheid heen; dat is eigenlijk om het even. Tijdens een Stiltedag gun je jezelf de ruimte om -in plaats van te leven vanuit de normale doe-modus- voor een hele dag te verblijven in Zijn. Dit geeft ruimte voor een nieuwe balans.

Verdieping van Mindfulness

De Stiltedagen zijn een wezenlijke en verdiepende aanvulling  op de 8-weekse mindfulnesstraining (MBSR / MBCT) en bieden de mogelijkheid om je mindfulnessbeoefening te verdiepen. Door vaker en langer te mediteren kom je diepere lagen van inzicht en helderheid tegen.

Wat komt er aan bod?

In de ruimte van stilte en rust zullen mindfulnessyoga, loopmeditatie en verschillende zitmeditaties afwisselend worden beoefend. Het is een dag  waarin je wordt uitgenodigd om thuis te komen in jezelf en te rusten op het punt waar jij nu staat in je leven. Dit biedt ruimte aan creativiteit en nieuwe inzichten. Aan het eind van de middag wordt de stilte verbroken en zal worden gereflecteerd op ervaringen van de dag.

Voor wie?

De Stiltedagen zijn geschikt voor iedereen met ervaring op het gebied van meditatie.

Wanneer en tijden:


Woensdag 10 april van 9.45 – 16.45
Locatie: Venwoude: prachtig retraitecentrum in de bossen van Lage Vuursche. Hier zul je je omringd weten door prachtige natuur en stilte. Er is ruimte om tussendoor liggend te rusten of een wandeling te maken in de bosrijke omgeving. Wat heel bijzonder is, is dat Venwoude zijn zeer recent gebouwde ruimere zaal ter beschikking heeft gesteld om meer mensen de mogelijkheid te bieden deel te nemen aan de Stiltedag van BFC Mindfulness & Compassie. Hierdoor zijn er 3 plekken vrij gekomen.
Lunch: er zal een vegetarische biologische lunch worden verzorgd. Eventuele dieetwensen graag bijtijds doorgeven.
Kosten Stiltedag: €85,-

Inschrijven


 
 
Meld je Aan
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Voor de volledige agenda: AGENDA
Voor Mindfulness in Organisaties: MIND YOUR ORGANISATION
Voor Zorgprofessionals: ZORGPROFESSIONALS
3-daagse bijscholing in okt.-nov: COMPASSIEVOL MEDISCH LEIDERSCHAP I.S.M. AMS
 
Mindfulnesstraining: 8-weekse basistraining (MBSR) om een stevige basis te leggen voor een meer mindful leven en meer veerkracht ten aanzien van stress te ontwikkelen. Start  dinsdagavond 2 april 2019.  Wordt vergoed door meeste zorgverzekeraars. Komt in aanmerking voor persoonlijk budget van werkgever.  Ook als je deze training eerder hebt gevolgd, kan deze jouw beoefening verstevigen of nieuw leven in blazen. Nog 2 plaatsen vrij.  Meer info.


Inschrijven.
Stiltedag wo. 10 april of maandag 23 september op prachtige locatie : Venwoude in Lage Vuursche. Gun jezelf de ruimte om naar binnen te keren om te vertragen en te bezinnen. In plaats van te leven vanuit de normale doe-modus- voor een hele dag te verblijven in Zijn. Dit geeft ruimte voor nieuwe inzichten en hervinden van balans. Meer info.
Inschrijven.
Wist jij dat je BFC Mindfulness & Compassie| Be Free and Connected kan volgen op Facebook / LinkedIn? Door op onderstaande knoppen te drukken kom je bij de betreffende pagina's uit:
Copyright © 2019 BFC Mindfulness & Compassie | Be Free and Connected, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp