Copy
View this email in your browser In deze moeilijke tijd, waarin we als mensheid worden uitgedaagd en op de proef worden gesteld, is het zo belangrijk te weten dat we niet alleen zijn. Innerlijke kalmte, wijsheid, veerkracht en compassie zullen meer nodig zijn dan ooit. Omdat wij jou en jouw collega's in ons hart dragen, bieden we je dagelijks kosteloos een half uur online meditatie. Je hoeft alleen maar in te loggen. Laten we elkaar waar mogelijk 'vasthouden'.  Bas Geerdes (oud kinderchirurg & mindfulnesstrainer) & Barbara Doeleman-van Veldhoven (mindfulness- en meditatieleraar voor zorgprofessionals)
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
+1 +1

Beste collega's, vrienden, zorgdragers,

Caring for Care.

Graag willen wij jou -en alle andere mensen die de gezondheidszorg dragen- ondersteunen. Dat is het minste wat we voor jou en jouw collega's kunnen doen in deze tijd van het 'grote niet-weten'.... 

De komende periode zullen wij daarom dagelijks een online meditatie aanbieden voor iedereen die werkzaam is in de gezondheidszorg. De meditaties zullen eenvoudig zijn van aard en zich richten op  het cultiveren van kalmte, wijsheid en compassie in het midden van wat speelt. Zo kunnen we een community zijn in stilte en elkaar vast houden op afstand. 


Voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen naar collega's en vrienden in de zorg, die jij ook een hart onder de riem wilt steken. Dat kan met het icoontje van de envelop 'forward' in de kop van dit bericht. 

Wanneer: elke dag van 20.00-20.30u  (maandag t/m zondag). Eerste bijeenkomst maandag 16 maart. 

Hoe: door dagelijks om 20.00u in te loggen met deze link: https://zoom.us/j/2242248888 óf door Zoom te installeren op je smartphone en meeting ID 224 224 8888 in te vullen. 

Wij wensen jou en de jouwen kalmte, kracht, wijsheid, compassie  en gezondheid toe. 

Met hartelijke groet,

Bas Geerdes & Barbara Doeleman-van Veldhoven


PS: mocht er iets misgaan met het aansluiten bij de Zoom-sessie ... stuur dan een e-mail naar info@bfcmind.nl en we kijken met je mee. Ook voor ons is dit nieuw.... 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
+1 +1
SCHRIJF JE IN: Fijn als je laat weten dat je deelneemt door je hier aan te melden (niet verplicht, maar dat geeft ons idee of er interesse is in deze geleide online meditaties)
Voor de volledige agenda: AGENDA
Voor Zorgprofessionals: ZORGPROFESSIONALS
2-daagse bijscholing 2019 opnieuw! COMPASSIEVOL MEDISCH LEIDERSCHAP I.S.M. AMS
 
Copyright © 2020 BFC Mindfulness & Compassie | Be Free and Connected, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp