Copy
View this email in your browser : ALLEEN DEZE WEEK EN SPECIAAL VOOR JOU ALS RELATIE EN VRIEND VAN BFC! Met deze link kan jij tot 3 juni kosteloos de awardwinning documentaire My Year of Living Mindfully kijken. Exclusief in Nederland.
Ontdek welke effecten mindfulness kan hebben op mentale en fysieke gezondheid en wat wetenschappers daarvan zeggen. Gaat mindfulness in toenemende mate deel uitmaken van de gezondheidszorg van de toekomst? 
Share
Tweet
Forward
Share
+1
Nederlandse premiere MY YEAR OF LIVING MINDFULLY
27 mei t/m 3 juni

 
               

Geachte relatie, beste mensen,
 
Vol trots presenteert BFC exclusief de online première van de bekroonde documentaire over mindfulness en mentale gezondheid:
 

My Year of Living Mindfully

KIJK NU

 
 
Via deze persoonlijke link is de film tussen 27 mei en 3 juni kosteloos door jou te streamen. Voel je vrij de link te delen met iedereen waarvan jij denkt dat die geïnteresseerd zou kunnen zijn.
 
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
+1 +1
Achtergrond van de documentaire
Wetenschapsjournalist Shannon Harvey gaat op zoek naar antwoorden op de wereldwijde crisis in de mentale gezondheid. Ze vraagt zich af of er een mentale equivalent is voor voldoende groenten en fruit eten en voldoende bewegen. Al snel komt ze bij mindfulness en meditatie uit. Shannon rekruteert een team van 18 internationale gerenommeerde wetenschappers om te zien wat er zou veranderen als ze een jaar lang elke dag zou mediteren. Zij volgen haar nauw en laten zich door haar interviewen. Dit leidt tot een genuanceerd beeld van wat we nou eigenlijk precies weten van de werkingsmechanismen achter mindfulness.

Na een reis van 30.000 kilometer - van het hippe Manhattan tot aan de stoffige vluchtelingenkampen in het Midden-Oosten verandert wat begint als een persoonlijk experiment in een levensveranderende ervaring.
 
Kijk na de film ook naar het exclusieve vraag en antwoordgesprek tussen regisseur Shannon Harvey en BFC oprichtster Barbara Doeleman-van Veldhoven. 
 
 
Deze documentaire geeft een genuanceerde weergave van de waarde die mindfulness en meditatie kunnen hebben op mentale veerkracht en lichamelijke gezondheid. 
 
We zijn nieuwsgierig naar wat jij vindt van deze documentaire. Wil je het ons laten weten door een e-mail te sturen naar: info@bfcmind.nl
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
+1 +1

 
Copyright © 2020 BFC Mindfulness & Compassie | Be Free and Connected, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp