Copy
View this email in your browser : LAATSTE KANS! Met deze link kun jij tot 3 juni kosteloos de awardwinning documentaire My Year of Living Mindfully kijken.Ontdek welke effecten mindfulness kan hebben op mentale en fysieke veerkracht en gezondheid. 

LAST CHANCE: ONLY TWO DAYS LEFT TO WATCH THE AWARD WINNING DOCUMENTARY 'MY YEAR OF LIVING MINDFULLY'. 
Share
Tweet
Forward
Share
+1
NOG MAAR 2 DAGEN DE KANS om de bekroonde documentaire over mindfulness en mentale gezondheid KOSTELOOS te kijken:
 
 

My Year of Living Mindfully
 

KIJK NU | WATCH NOW

 
 
Via deze persoonlijke link is de film alleen VANDAAG & MORGEN nog kosteloos door jou te streamen.
 
 
Achtergrond van de documentaire
Wetenschapsjournalist Shannon Harvey gaat op zoek naar antwoorden op de wereldwijde crisis in de mentale gezondheid. Ze vraagt zich af of er een mentale equivalent is voor voldoende groenten en fruit eten en voldoende bewegen. Al snel komt ze bij mindfulness en meditatie uit. Shannon rekruteert een team van 18 internationale gerenommeerde wetenschappers om te zien wat er zou veranderen als ze een jaar lang elke dag zou mediteren. Zij volgen haar nauw en laten zich door haar interviewen. Dit leidt tot een genuanceerd beeld van wat we nou eigenlijk precies weten van de werkingsmechanismen achter mindfulness.

Na een reis van 30.000 kilometer - van het hippe Manhattan tot aan de stoffige vluchtelingenkampen in het Midden-Oosten verandert wat begint als een persoonlijk experiment in een levensveranderende ervaring.
 
BEKIJK DE FILM
 
Deze documentaire geeft een genuanceerde weergave van de waarde die mindfulness en meditatie kunnen hebben op mentale veerkracht en lichamelijke gezondheid. 
 
We zijn nieuwsgierig naar wat jij vindt van deze documentaire. Wil je het ons laten weten door een e-mail te sturen naar: info@bfcmind.nl of via https://www.facebook.com/events/238668100674723/ 
 
WIL JIJ MINDFULNESS TRAINEN?

Barbara start op woensdagochtend 17 juni een extra online  mindfulnesstraining, waarvoor nog enkele plaatsen beschikbaar zijn. SCHRIJF JE SNEL IN.
 
Of zoek naar een andere goed opgeleide mindfulnestrainer bij jou in de buurt: Nederlandse Mindfulnessvereniging de VMBN.
 
BEN JIJ HUISARTS OF MEDISCH SPECIALIST EN GEÏNTERESSEERD IN MINDFULNESS? 

Op dinsdagavond 1 september start de geaccrediteerde bijscholing (16 pnt)  'Mindfulness & Compassie in de Medische Beroepspraktijk" in Baarn. Gegeven door Barbara Doeleman-van Veldhoven. 
SCHRIJF JE NU IN. 

 

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Share Share
+1 +1
Vergeet niet na de film te blijven kijken naar het exclusieve gesprek tussen filmmaker Shannon Harvey en Barbara Doeleman-van Veldhoven. Het gesprek geeft nog een extra verdieping aan de film. In deze uitwisseling hoor je: 
  • Waarom Barbara Doeleman-van Veldhoven het belangrijk vindt dat er aandacht wordt besteed aan het beoefenen van mindfulness;
  • Hoe Shanon Harvey nog steeds tijd maakt voor haar dagelijkse mIndfulnesstraining en hiervoor een practische tip heeft.
 
MIS HET NIET:
 
KIJK NU
  
Op zoek naar een goede mindfulnesstrainer bij jou in de buurt?

Wist jij dat je BFC Mindfulness & Compassie| Be Free and Connected kan volgen op Facebook / LinkedIn? Door op onderstaande knoppen te drukken kom je bij de betreffende pagina's uit:
Copyright © 2020 BFC Mindfulness & Compassie | Be Free and Connected, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp