Copy
View this email in your browser Compassie, vriendelijkheid, innerlijke balans en vreugde zijn niet alleen de vruchten van mindful leven; zij zijn ook het pad naar meer wakkerte en presentie. In de masterclass van zaterdagochtend 19 januari ontwikkel je meer inzicht in de werkingsmechanismen en krijg je oefeningen aangereikt om deze kwaliteiten verder te ontwikkelen. Voor wie mindfulness verder een plaats wil geven in zijn / haar leven. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Schrijf je snel in !
Share
Tweet
Forward
Share
+1

Vriendelijkheid is de Weg

Beste mensen, beste vrienden,

"Geen grotere liefde dan onvoorwaardelijke vriendelijkheid. Geen grotere compassie dan het hart dat de moed heeft zich te wenden naar lijden en pijn en dat zich ervoor inzet om lijden te verzachten of te verlichten. Geen groter geluk dan innerlijke vreugde en tevredenheid. Geen grotere evenwichtigheid dan bevrijd te zijn van aversie en verlangen." Vrij vertaald naar één van mijn gewaardeerde docenten: Christina Feldman. 

In de masterclass van zaterdagochtend 19 januari nodig ik jou uit om je mindfulnessbeoefening verder verdiepen en samen te onderzoeken hoe de '4 levensvrienden' meer tot leven kunnen worden gebracht in de hectiek van alle dag. 

Tenslotte wil ik de mensen die al een half jaar wachten op de volgende masterclass danken voor hun enthousiasme, loyaliteit en geduld. Door prachtige uitdagingen die op mijn weg kwamen, lukte het mij niet eerder een masterclass in te plannen. Ik kijk ernaar uit jullie te verwelkom!

Inschrijven kan via de website. (kosten €55,- vrijgesteld van Btw plicht)

Hartelijke groet, Barbara Doeleman-van Veldhoven

Share
Tweet
Forward
Share
+1
Karen Armstrong (Britse auteur en onderzoekster op het gebied van compassie) geeft een compassie oefening die je elke dag kunt toepassen.
Mindfulnesstraining: Dé 8-weekse mindfulnesstraining (MBSR) om een stevige basis te leggen voor meer aandachtig leven en om meer veerkracht ten aanzien van stress te ontwikkelen. Start dinsdagavond 2 april in Baarn.  Wordt vergoed door meeste zorgverzekeraars. Wil jij weten hoe andere mensen deze training hebben ervaren? Komt in aanmerking voor persoonlijk budget van werkgever.  Meer info.
Inschrijven.
Stiltedag woensdag 10 april Op één van de mooiste locaties van Nederland mag jij mee op reis naar de Stilte. De dag bestaat uit geleide meditaties, milde yoga-oefeningen en stiltewandelingen in de prachtige natuur.
De dag duurt van 9.45-16.45 uur. Je krijgt een biologisch dynamische lunch op het landgoed.
De kosten zijn €82,50. 
Er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in.
Mindfulnesstraining huisartsen en medisch specialisten: In een tijd, waarin de gezondheidszorg onder grote druk staat en de overbelasting van de professionals die de zorg moeten leveren ongekende vormen aanneemt, blijkt mindfulness heel waardevol te zijn. Training van mindfulness draagt bij aan balans, stressveerkracht en tevredenheid over je werk. De 8-weekse mindfulnesstraining (MBSR) die ten grondslag ligt aan deze bijscholing is evidence based. Geaccrediteerd met 8 punten ABC 1 Cluster. I.s.m. Academie Medisch Specialisten. Start vrijdagochtend 12 april. 
Inschrijven.
Ingesproken meditaties:  Op de gratis app 'Insighttimer' vind je door Barbara ingesproken geleide meditaties. Dit geeft jou de mogelijkheid om ook op reis te oefenen. "Wherever you go, there you are." :-)
BFC Mindfulness & Compassie
Voor de volledige agenda: AGENDA
Voor Mindfulness in Organisaties: MIND YOUR ORGANISATION
Voor Zorgprofessionals: ZORGPROFESSIONALS
3-daagse bijscholing 31 okt - 2 nov.: COMPASSIEVOL MEDISCH LEIDERSCHAP I.S.M. AMS
 
Wist jij dat je BFC Mindfulness & Compassie| Be Free and Connected kan volgen op Facebook / LinkedIn? Door op onderstaande knoppen te drukken kom je bij de betreffende pagina's uit:
Copyright © 2018 BFC Mindfulness & Compassie | Be Free and Connected, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp