P.R.O Academie Coaching Consult
Krachtig authentiek leiderschap
Bekijk deze e-mail in uw browser.

Nieuwsbrief september/oktober 2016

Op de grens van warm en koelWe bevinden ons op de grens van warm en koel weer. Zoals wij mensen ons vaak op grenzen bevinden. Het weer wordt relatief buiten onze invloed om bepaald (los van onze invloed op het klimaat in zijn geheel). Andere grenzen zijn uitdagingen voor ons. In feite leven en werken wij voortdurend op de grens. De grens van binnen en buiten, de grens van samen of solitair, de grens van passie of plicht en ga zo maar door. We hebben ieder moment van ons leven te bepalen waar wij ons ten opzichte van grenzen begeven. Hoe sluit onze keuze aan bij wie we werkelijk zijn en waar onze passie ligt. Waar gaan we door in paden die sleets en voorspelbaar zijn.  Ook de vraag of leiderschap inhoudt dat we sturen of juist volgen. De p.r.o. academie, p.r.o coaching en p.r.o. consult zijn de drie pijlers waarmee we mensen scholen en organisaties begeleiden en helpen hun doelen te bereiken. Onze leer en opleidingstrajecten leveren daar een solide bijdrage aan .  En daar zijn we al 20 jaar trots op !

Succesvol symposium

Op 23 september hebben wij een mooi symposium gehouden rond onze senior docent Dr. Fritz Mautsch uit Keulen. Sinds 2004 is hij verbonden aan onze opleidingen en nu bijna de leeftijd van 80 jaar bereikend, was heteen mooi moment hem te eren voor de wijze waarop hij zijn kennis en inzichten met de studenten van onze opleidingen heeft gedeeld.

Lees verder >>

Onze introductiecursus TA

Wij blijven met regelmaat een introductiecursus TA (1-0-1) geven. Deze boeienden en intensieve tweedaagse cursus blijft een eye-opener voor allen die kennis willen maken met TA.
Het helpt je te kijken naar je professionele rollen en gedrag en het geeft je ook een spiegel op je persoonlijk handelen in je privéleven.
Op 24 en 25 november is de volgende kans op een actieve ontmoeting met TA.
Op de foto zie je docent Joost Levy in actie tijdens een cursus

Leiderschap ontwikkel je met TA !

Lees verder >>

Obstakels in communicatie
en de stappen om een conflict op te lossen

Aansluitend bij het symposium van Fritz Mautsch benoemen wij in deze nieuwsbrief de obstakels die maken dat communicatie blokkeert. Als er blokkades in het contact komen dan wordt de verbinding verbroken en ontstaan er conflicten.

Lees verder >>

Informatieavond over de TA opleiding

Op maandag 24 oktober en op maandag 21 november a.s. houden wij informatieavonden over onze tweejarige TA opleiding ‘Verbindend Transactioneel Leiderschap’. Hierin wordt ook informatie over het Mastertraject gegeven.

Lees verder >>

Het visuele beeld van p.r.o over de laatste 20 jaar


Beeldtaal is belangrijk.
wij hebben ons daarin ook ontwikkeld en zijn met de tijd meegegaan
hier een beeldimpressie van hoe p.r.o consult, wat nu p.r.o academie coaching consult is, zich over de afgelopen 20 jaar heeft gepresenteerd.

Lees verder >>

Twee therapiedagen bij workshop
'Verder bouwen aan je autonomie

Op de procesbegeleidingsdagen ‘Verder bouwen aan je autonomie: Persoonlijk werk’, kan je in een meer therapeutische setting begeleiding krijgen om aan je ontwikkelingsvragen (script) te werken.

Veiligheid, ruimte, PPP en een goede werkomgeving zijn de randvoorwaarden die wij creëren voor jouw proces.

Lees verder >>

P.R.O Agenda

Bekijk hier de agenda met onze komende activiteiten.
Copyright © 2016 P.R.O Academie, Alle rechten gereserveerd.


Dit bericht is verzonden naar: <<Email Address>>

Wilt u uw nieuwsbrief voorkeuren bijwerken?
Klik daarvoor hier of u kunt zich hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp