P.R.O Academie Coaching Consult
Krachtig authentiek leiderschap
Bekijk deze e-mail in uw browser.

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwe website


p.r.o academie - coaching - consult heeft een nieuwe nieuwsbrief èn een nieuwe website.
 
Wij richten ons in onze Academie nòg sterker dan voorheen op persoonlijk en professioneel leiderschap van managers en leidinggevenden in organisaties. Wij bieden hen onze tweejarige opleiding Transactioneel Verbindend Leiderschap en een keur aan andere kwaliteitsvergrotende workshops en seminars aan.

Lees verder >>

Onze opleiding is vernieuwd


Onze opleiding Verbindend Transactioneel Leiderschap is vernieuwd en tegelijkertijd deels ook weer terug in de vorm die voorheen zo succesvol was.
Wij zijn de enige TA opleiding waarbij je in alle 16 tweedaagse modulen èn in de driedaagse en in de vierdaagse werkconferenties overnacht. We bieden de deelnemers daarmee een unieke ruimte om er werkelijk uit te zijn en aaneengesloten door te kunnen gaan met de reflectie op hun leervragen gedurende 2 dagen en tijdens de werkconferenties!

Lees verder >>

Artikel over didactiek van de TA opleiding waarover wij vrijdag 8 juli een workshop geven op het Europese TA congres in Geneve


Een nieuwe publicatie en een workshop !
Vers van de pers is de publicatie van het artikel ‘Are Transactional Analysis Training Program Groups Sufficiently Disturbing?’ in de International Transactional Analysis Journal.
 
Als opleider in de Transactionele Analyse denk je mee over de ontwikkeling van de TA, zowel inhoudelijk als qua didactiek.

Lees verder >>

Ter ere van...

Dr. Fritz Mautsch is vanaf de start van onze TA-opleidingen docent geweest. Hij heeft vele opleidingsgroepen met zijn eminente kennis over de betekenis van persoonlijk en professioneel contact in organisaties een prachtige bijdrage geleverd aan de vorming van onze studenten.
De p.r.o academie zal hem daarvoor eren met een symposium op 23 september op de plaats waar hij de meeste van zijn modulen heeft gegeven: Hotel de Wageningsche Berg, uitkijkend over de Rijn en de Betuwe.

Lees verder >>

Onze introductiecursus TA


Onze introductiecursus TA  (1-0-1) blijft een eye-opener voor allen die kennis willen maken met TA. Professioneel of als spiegel op je persoonlijk handelen.
Op 8 en 9 september is de volgende kans op een actieve ontmoeting met TA.
Leiderschap ontwikkel je met TA !

Lees verder >>

Oefening: werken met de beelden in mijn hoofd


Een oefening voor jou !

Wij gaan in iedere nieuwsbrief een oefening bieden die je helpt bij reflectie op je innerlijke dynamiek of bij je reflectie hoe jij je professionele taak opneemt.

Lees verder >>

P.R.O Agenda

Bekijk hier de agenda met onze komende activiteiten.
Copyright © 2016 P.R.O Academie, Alle rechten gereserveerd.


Dit bericht is verzonden naar: <<Email Address>>

Wilt u uw nieuwsbrief voorkeuren bijwerken?
Klik daarvoor hier of u kunt zich hier afmelden.

Email Marketing Powered by MailChimp