Copy
View this email in your browser
NYHEDSBREV MAJ 2016

Der sker meget i Stjerne Stilladser A/S

Vi er inde i en rivende udvikling og går sommeren i møde med nye opgaver for vore faste og nye kunder. De sidste uger har vært hektiske med mange opgaver i vore afdelinger, samt levering af mandskab til Bilfinger Industrier i forbindelse med nedlukning på Statoil i Kalundborg. Også i Norge har vi øget aktivitet.

Stjerne Stilladser A/S i Barentshavet

Stjerne Stilladser A/S har vinteren igennem leveret personel til Navalimpianti Norge til boreriggene Scarabeo 8 og Scarabeo 5.
Scarabeo 8 ligger og borer i Barentshavet nord for Norge. Her har vores stillads-byggere og smede oplevet både mørketid, storm og det fantastiske nordlys, som der er på disse breddegrader langt oppe mod nord. Riggen borer for den netop opstartet Goliat platform, der er special-konstrueret til at kunne klare det barske klima. 

Nyt i Stjerne  Stilladser A/S

Pr. 1. maj 2016 starter Clemen Ditlevsen i Stjerne Stilladser A/S med ansvar for HMSK. Clemen kommer fra en stilling i Bilfinger Industrier som projektleder. Clemen har tidligere, tilbage i 2011, været ansat som formand i vores afdeling i Slagelse. Vi glæder os til at byde Clemen velkommen tilbage.

Stjerne Stilladser A/S styrker virksomheden med erfaren norsk industrileder.

Bjørn Harald Celius er indtrådt som ny bestyrelsesformand og partner i Stjerne Stilladser A/S. Som CEO i Bilfingers olie og gasvirksomhed i Norge, var Celius med til at udvikle selskabet til et ledende Skandinavisk olieserviceselskab. Tillige trækker han en solid erfaring fra lederposter i både Norge og Danmark. 

Nye lokaler i Kalundborg

Vores afdeling i Kalundborg flytter i disse dage ind i nye og praktiske lokaler på Stejlhøj 24 i Kalundborg. Her vil vi have et stort og velorganiseret udeområde for vores stilladsmateriel, samtidig med at vi får nye gode lokaler til vores administration og stilladsmontører.

Har du brug for et stillads til en konkurrencedygtig pris eller en af vores andre tjenester, så kontakt en af vores dygtige medarbejdere. Vi dækker hele landet.

M. P. Allerups Vej 31
5220 Odense SØ
Tlf. 70 70 77 50

Se medarbejdere

Copyright © 2016 Stjerne Stilladser A/S, All rights reserved.


Vil du ændre hvordan du ser denne mail?
Du kan opdatere dine præferencer eller frameld nyhedsbrev

Email Marketing Powered by MailChimp