Copy
View this email in your browser
NYHEDSBREV DECEMBER 2016
 

Vi kan se tilbage på et meget hektisk 2016 i vores snart 100 årige historie!

2016 har været året hvor store ændringer har bidraget til at udvikle Stjerne Stilladser A/S til et nyt niveau. Vi har haft meget at lave i vores 3 regioner gennem hele sommeren og efteråret har vært mere hektisk end vi længe har set.

Etablering i Aarhus

Vores etablering i Aarhusregionen har været en vigtig milepæl for selskabet og dets udvikling. Vi har blandt andet et større engagement på udbygingen af affalds-forbrændingsanlæget i forstaden Lisbjerg. Kraftvarmeværket, som bygges ved siden af det eksisterende affaldsforbrændingsanlæg, skal kunne fyre både med halm og anden biomasse.
Stjerne Stilladser A/S bygger stilladser til isolering af kedel, rør og facader.
Her bygges ialt ca 10.000 m3 stillads både for hovedentreprenør B&W og til flere underleverandører.  I tillæg har vi vundet en række opgaver i Midtjylland, blandt andet er vi engagereret ved det nye supersygehus i Gødstrup. Vi har i disse dage omkring 30 montører i arbejde i regionen.

Stjerne Stilladser A/S med øget aktivtet på Sjælland

Også vores afdeling på Sjælland har haft et hektisk år, hvor vi har haft større opgaver for Bilfinger på Statoils raffinaderi og for Novo Nordisk i Kalundborg. 

I efteråret har Stjerne Stilladser A/S øget fokuset mod hovedstadsregionen hvor vi gennem de senere år har haft et stigende aktivitetsniveau. Vi har udført både større og mindre opgaver for gamle og nye kunder.
Hovedstadsregionen er attraktiv for os, fordi vi gennem vores HMSK fokus kan tilbyde vores kunder en effektiv og engageret samarbejdspartner som sætter fokus på, at du som kunde får den mest effektive og sikre adgang til at løse din opgave. Derudover prioriterer vi samarbejdet med kunden højt, vi afholder løbende sikerhedsinspektioner og er I tæt dialog med projekterne i alle faser.
I tillæg til det høje aktivtetsniveau i vores afdelinger har vi gennemført en række forbedringsprosesser som vi gerne vil uddybe yderligere på et møde når anledningen byder sig.
Når virksomheden om nogle uger runder 100 år, ser vi frem til et fremgangsrigt 2017 for både vores kunder, samarbejdpartnere og medarbejdere.
Vi ønsker alle
en GLÆDELIG JUL og et GODT NYTÅR.
Copyright © 2016 Stjerne Stilladser A/S, All rights reserved.


Vil du ændre hvordan du ser denne mail?
update Du kan opdatere dine præferencer eller framelde nyhedsbrev

Email Marketing Powered by Mailchimp