Copy
View this email in your browser
NYHEDSBREV JUNI 2016

Stjerne Stilladser A/s etablerer sig i Midtjylland med regionskontor i Aarhus

Til at lede regionen er Kresten Ravn kommet ombord på Stjerneholdet fra den 1. juni. Kresten har lang erfaring fra branchen og kommer senest fra internationale aktører som G+H Isolerung GMBH og olieservicegiganten Bilfinger.
Stjerne Stilladser A/S har i mange år udført stilladsmontage i Danmark. For at øge serviceniveauet i Midtjylland, samtidig med at vi ønsker at komme tættere på vores kunder i denne region, etablerer Stjerne Stilladser A/S sig i Trige ved Aarhus. Dette betyder at vi vil kunne betjene kunder i hele Midtjylland på en effektiv måde.
Stjerne Stilladser A/S er en værdibasseret virksomhed som er kendetegnet ved at være effektiv, skabe merværdi samt at sikre en sikker adgang til arbejdsstedet for vores kunder. Vi er ca. 60 stilladsmontører og har stillads til alle typer opgaver.

Når din virksomhed får behov for en af vores ydelser er du meget velkommen til at kontakte:

Kresten Ravn
Mobil: 20 96 86 66
Mail: Kresten@stjerne-stilladser.dk

Besøg vores hjemmeside på www. stjerne-stilladser.dk og få et større indblik i Stjerne Stilladser.
Vi kommer gerne forbi til en uddybende præsentation af virksomheden hvor vi vil fortæller lidt om hvordan vi løser opgaver på alt fra tagudskiftning på parcelhuse til større entrepriser og opgaver på industrianlæg.

Vi ser frem til at høre fra Jer.

Har du brug for et stillads til en konkurrencedygtig pris eller en af vores andre tjenester, så kontakt en af vores dygtige medarbejdere. Vi dækker hele landet.

M. P. Allerups Vej 31
5220 Odense SØ
Tlf. 70 70 77 50

Se medarbejdere

Copyright © 2016 Stjerne Stilladser A/S, All rights reserved.


Vil du ændre hvordan du ser denne mail?
Du kan opdatere dine præferencer eller framelde nyhedsbrev

Email Marketing Powered by MailChimp