Copy
vlaanderen.be/erfgoed
nieuwjaarswensen departement
Cijferboek cultureel erfgoed 2014
De resultaten van het Cijferboek cultureel erfgoed 2014 zijn bekend. 128 cultureel-erfgoedorganisaties namen deel aan de derde jaargang. De resultaten zijn gepubliceerd in een samenvattend algemeen rapport en in deelrapporten per werksoort.

Het Cijferboek monitort de evolutie van de cultureel-erfgoedsector en is een initiatief van de afdeling Cultureel Erfgoed en FARO. Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed.


Lees meer
Cultuurzaam
Minister Gatz lanceert Cultuurzaam.be, een toolkit die het energieverbruik en de CO2-uitstoot van organisaties en vakmensen uit de cultuur-, jeugd- en mediasector systematisch kan verlagen.

Cultuurzaam.be verzamelt een reeks instrumenten die organisaties kunnen helpen te evolueren naar een duurzamere werking. Zo zijn er:
  •  CO2-calculators
  • een eco-checklist voor gebouwen
  • een bankwijzer
  • een afvalchecklist
  • ...
Lees meer

Toolbox EU-financiering

 
Het ondersteunende Europese beleidsinstrumentarium biedt veel mogelijkheden die echter weinig gekend zijn binnen de Vlaamse Culturele en Creatieve Sectoren (CCS). Met de toolbox EU-financiering wil de Vlaamse overheid hierin verandering brengen.
nieuwjaarskaart 1930 - Uitg. Oliviery, Nanterre

Sluiting eindejaarsperiode


Het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media, Arenbergstraat 9 te Brussel, is gesloten van 24 december 2016 tot en met 1 januari 2017.

Vanaf 2 januari 2017 staan wij opnieuw tot uw dienst.
Vlaams Parlement
Parlementaire vragen

Indiendata

Dit is een officiële nieuwsbrief van de Vlaamse overheid.
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de afdeling Cultureel Erfgoed, departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media, Arenbergstraat 9, 1000 Brussel, vlaanderen.be/erfgoed.
Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar cultureelerfgoed@vlaanderen.be

U ontvangt de nieuwsbrief omdat u zich ingeschreven heeft. Wijzig uw gegevens.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u uit.
OVER VLAANDEREN.be     DISCLAIMER     TOEGANKELIJKHEID

Email Marketing Powered by Mailchimp