Copy
Opvisning til Classic Race Aarhus
View this email in your browser

40.000 tilskuere til Classic Race Aarhus


Henover weekenden deltog Andreas i Classic Race Aarhus, der i år nåede publikumsrekord. FDM Sport var ikke en del af løbsprogrammet, men deltog i arrangementet ved at køre "opvisning" på bybanen. Andreas kørte henover weekenden tre opvisninger og til trods for at det var opvisning fik den stadig fuld gas. I løbet af weekenden var der en masse mennesker forbi FDM Sport's stand for at se bilerne og få en snak med kørerne. Alt i alt en rigtig god weekend hvor Andreas fik vist sine sponsorer frem, fik promoveret sig selv og fandt ud af hvad det vil sige at køre for 40.000 tilskuere. 

Nedenunder kan du se billeder fra weekenden. 
Sponsor arrangement hos Strøjer samlingen

Fredag d. 20 Maj blev der afholdt sponsorarrangement på Fyn. Her fik de deltagende en rundvisning på Strøjer Tegl og derefter hos Strøjer Samlingen der huser nogle af Danmarks mest spektakulære biler. Efter begge rundvisninger var der info fra Andreas selv samt Jesper Carlsen der er Eventchef for FDM. 
Tak til alle der deltog for en rigtig god dag. Vi håber på at endnu flere af jer har lyst og mulighed for at deltage ved næste arrangement.  

Nedenunder kan du se billeder fra dagen.   
Venlig hilsen
Andreas og teamet
#Project2020
Copyright © 2016 Andreas Jochimsen Racing, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp