Copy
View this email in your browser

Debut på Ring Djursland. 

Grundet eksamener kommer der her en lidt forsinket opdatering fra forrige weekends løb på Ring Djursland. Det var som nævnt min første gang jeg kørte på den spændende Ring Djursland, der er kendt for de mange bakkede langsider og sving.  Banen er med sine kuperinger meget atypisk men jeg synes rigtig godt om at køre på den. 

Speeden gennem weekenden var dog ikke tilfredsstillende. Allerede under første træning bemærkede jeg at bilen kørte mærkeligt og understyrede en del. Under træningerne fik vi mere ud af bilen men helt godt blev det aldrig. Bilen manglede helt simpelt "power" og selv i "slipstream" havde jeg svært ved at følge med på langsiden. Det resulterede i en 5.plads under lørdagens tidtagning, hvilket nok var det maksimale jeg kunne få ud af bilen. 

Søndagens to løb var nærmest identiske. Jeg lå konsekvent med et halvt sekund op til de fire forreste og flere sekunder ned til feltet bagved mig. De forreste havde simpelthen mere motorkraft op ad langsiden hvilket gjorde jeg ikke kunne indhente dem. De blev til to 5.pladser hvilket er okay med bilens præstation taget i betragtning. 

FDM's sportchef Jesper Carlsen er blevet opmærksom på problemet efter at have sit tv-billeder fra begge løb. Nu håber jeg bare på at problemet bliver løst inden næste afdeling. 

Vh Andreas

#Project2020

Copyright © 2016 Andreas Jochimsen Racing, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp