Copy
Bekijk nieuwsbrief in uw browser
Uw data-aanlevering
 
We hebben u eerder geïnformeerd dat Akwa (Alliantie Kwaliteit in de GGZ) het nieuwe Kwaliteitsinstituut voor de GGZ is. Dat kunt u hier nog eens nalezen. De Stichting Benchmark GGZ (SBG) en De Stichting Vrijgevestigden ROMmen (SVR) houden per 15 januari 2019 op te bestaan. Dat heeft gevolgen voor uw aanlevering.

Vanaf vrijdag 11 januari 17.00 uur kunt u niet langer aanleveren aan SVR (en SBG). Als u toch aanlevert kan het zijn dat u een foutmelding krijgt. Dit is afhankelijk van de wijze waarop uw leveranciers de aanlevering hebben ingericht. Uw leveranciers zijn hiervan op de hoogte gesteld.
 
Hoe gaat het nu verder?
U wordt de komende tijd geïnformeerd over de voorwaarden en het proces van contracteren door Akwa GGZ. U blijft geregistreerd en u beslist te allen tijde zelf over de aanlevering van kwaliteitsgegevens met inbegrip van uw verantwoordelijkheid ten aanzien van de expliciete toestemming van de cliënt.
Indien u vragen heeft kunt u altijd terecht bij het klantportaal. Hier ontmoet u Isa, een virtuele assistent, die uw vragen beantwoordt. Mocht Isa uw vraag niet volledig kunnen beantwoorden, dan is onze servicedesk telefonisch (088-3450320) of via de chat bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Wilt u teruggebeld worden op een moment dat het u uitkomt? Laat dan een terugbelverzoek achter.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Vrijgevestigden ROMmen · Arthur van Schendelstraat 650 · Utrecht, 3511 MJ · Netherlands