Copy
Bekijk nieuwsbrief in uw browser
Wijziging instelling aanlevering bij SBG 
 
In deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van een wijziging van de SBG switch. 
De Stichting Vrijgevestigden ROM’men (SVR) heeft een aanleverstraat gerealiseerd om de aanlevering van ROM-gegevens bij Stichting Benchmark GGZ (SBG) mogelijk te maken. Deze aanleverstraat is operationeel sinds oktober 2016. Tot medio 2017 kon u eenmalig kiezen of wel of niet aan te leveren bij de SBG.

Wij zetten deze switch nu (20 maart 2018) eenmalig voor iedereen op Niet aanleveren bij de SBG. Branche- en beroepsverenigingen hebben dit onderling besloten om zeker te stellen dat alle vrijgevestigden in staat worden gesteld voor aanlevering aan SBG te kiezen of hiervan af te zien.

Vanaf vandaag 20 maart kunt u de switch op elk moment aanpassen. De door u bij SVR aangeleverde gegevens worden conform de instelling van de switch afgehandeld. 
Hoe past u de switch aan?
 
U kunt de aanlevering aan SBG herstellen door de switch zelf op aanleveren te zetten. U kunt de switch wijzigen door in het klantportaal in te loggen en naar uw dashboard te gaan. De veranderde instelling wordt effectief in aanleveringen vanaf 28 maart 2018. Ook daarna kunt u op elk moment de switch weer aanpassen. Deze verandering heeft geen effect op reeds aangeleverde gegevens bij de SBG. 

Indien u vragen heeft kunt u altijd terecht bij het klantportaal. Hier ontmoet u Isa, een virtuele assistent, die uw vragen beantwoordt. Mocht Isa uw vraag niet volledig kunnen beantwoorden, dan is onze servicedesk telefonisch (088-3450320) of via de chat bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Wilt u teruggebeld worden op een moment dat het u uitkomt? Laat dan een terugbelverzoek achter.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Vrijgevestigden ROMmen · Arthur van Schendelstraat 650 · Utrecht, 3511 MJ · Netherlands