Copy

UUTISET

 Tarjottimella uutta ja vanhaa


EKKO:n lukuvuosi 2016─2017 alkoi 12. syyskuuta ja on täydessä vauhdissa. Opisto tarjoaa tuleva lukuvuotena yli sata uutta tai lähes uutta kurssia.  Kursseille voi yhä ilmoittautua, jos niillä on tilaa.

Lue lisää

 EKKO:ssa tehdään emalitaidetta


Ensimmäisen uransa sairaanhoitajana tehnyt Leena Lindroos-Luotola jätti opettajan työt kansalaisopistossa pitkän rupeaman jälkeen. Hänen mukaansa meillä tehdään emalista taidetta, toisin kuin muualla.

Lue lisää

 Taide vaalii hyvinvointia


Taiteesta syttyvä ja sen paloa työkseen jakava Anni Pellikka  haluaa edistää ihmisten hyvinvointia. Hän vetää kansalaisopistossa keväällä Taide tienä hyvinvointiin -kurssin.

Lue lisää

 89-vuotias konkari saa yhä virtaa kursseilta


Kun kello käy keskiviikkoisin aamukymmentä, 89-vuotias opistokonkari Sirkka Hämäläinen odottaa innokkaana ja hyvin pukeutuneena taksia. Sillä hän hurauttaa lasityökurssille kansalaisopistoon.

Lue lisää

 Uusi apulaisrehtori tuli taloon


Lappeenrantalainen, FT Emilia Valkonen, 32, on valittu EKKO:n apulaisrehtoriksi elokuusta 2016 alkaen. Valkosen tehtäviin kuuluu rehtorin avustamista, opiston kehittämistä ja opetustakin.

Lue lisää
Etelä-Karjalan kansalaisopisto (EKKO) on yksityinen kestävän kehityksen oppilaitos. Järjestämme noin 600 kurssia lukuvuodessa.
Kurssilaisia meillä käy vuosittain yli 12 000 – aina vauvasta vaariin asti.
Lue lisää uutisia
www.ekko.fi
Facebook
Twitter
Instagram
Copyright © 2016 Etelä-Karjalan Kansalaisopisto, Kaikki oikeudet pidetään.


Muuta tilausasetuksiasi tai poistu uutiskirjeen postituslistalta.