Copy
View this email in your browser

In deze nieuwsbrief

Persoonlijke begeleiding

Leer Groeidala kennen

Website Website
Planning workshops Planning workshops
Nieuwsbrief Nieuwsbrief
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Tzolkin in de nieuwe tijd Tzolkin in de nieuwe tijd

Vraag jij je wel eens af 'wat is mijn missie'? 

Alles is energie

Lieve jij

Volgens de Maya astrologie is de collectieve energetische topic van 2021 om trouw te blijven aan je eigen waarheid. De energie op 1/01/2021 was witte spiegel toon 5, en deze energie nemen we collectief heel het jaar mee. Wat is jouw waarheid? Wat zie je als je eerlijk en helder alle feiten naast elkaar legt? Wat klopt er wel/niet voor jou? Los van wat je op tv en internet hoort en ziet? 2021 nodigt je uit te leven vanuit jouw eigen waarheid. Want als je je teveel laat afleiden door wat anderen zeggen en normaal vinden, of als je anderen hun waarheid laat opdringen, dan kom je uiteindelijk bedrogen uit. Dit is onze collectieve les in 2021. Toon 5 staat immers om eigen leider en stuurman te zijn van je leven. En dat betekent vooral afgestemd zijn op jouw eigen kern. 

Indien je graag meer wilt weten over de Tzolkin Maya astrologie en wat dit voor jou persoonlijk kan betekenen, dan nodig ik je graag uit op de komende Tzolkin workshops en onze spirituele reis met soundhealing naar Frankrijk. Een persoonlijke astrologische reading, persoonlijke coaching of heling, kan zeker ook van betekenis zijn voor je. 

Van harte welkom, 

Sofie

Tzolkin workshop deel 1: Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel

 
Wie ben ik? Wat is mijn missie? Wat is de betekenis van mijn leven?

Bij sommige volkeren, zoals bij de Maya’s, wordt vanaf de geboorte een astrologisch profiel gemaakt. Zo wordt het vanaf het begin duidelijk wat de betekenis en het doel is van iemands leven. Jouw geboorte imprint kleurt je leven, en draag je dus heel je leven met je mee.

Op zaterdag 29 en 30 mei start er een nieuwe workshopreeks 'Ontdek de blauwdruk van jouw potentieel in de Tzolkin'. Tijdens dit workshop weekend deel 1 krijg je inzicht in wie je bent vanuit een dieper niveau, en wat je ziel in dit leven wilt leren en verwezenlijken.

Je ontvangt een ondersteunende werkbundel met uitgebreide toelichting, alsook jouw persoonlijk geboorteprofiel. We doorlopen alles samen stap per stap. We formuleren samen jouw missiemantra. We doen ook enkele NLP oefeningen om het geleerde dieper te integreren. 

Je krijgt meer grip op je leven, en krijgt de tools in handen om met de stroom mee te gaan surfen op jouw levensgolf, en het leven te gaan leiden dat je bedoeld bent te leven.

Dit is deel 1 van een 6-delig traject. Geen specifieke voorkennis is vereist. De modules zijn apart te volgen (de volgende modules zijn steeds 1 dag ipv 2).

Enkele getuigenissen van deelnemers van deze workshop:

- "Ik heb vandaag de eerste les van de eerste workshop gevolgd. Alles was zeer duidelijk. Ik krijg de bevestiging dat ik op het juiste pad zit. De NLP-oefening was ook zeer intens, ik voelde achteraf een ontspannen gevoel. Ik kan deze cursus alleen maar aanraden." - Pamela Vermeire

- "Super interessante workshop, een aanrader voor iedereen die wat meer wilt te weten komen over zijn levenspad. Zeer goede teacher!" - Katrien Van Stichel

Max 5 deelnemers. De workshop zal buiten doorgaan in de tuin, vlak aan het Zoerselbos in de natuur (overdekt bij regen). 

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Data: weekend zat 29/05/21 en zon 30/05/21
Tijd: telkens van 10u30 tot 17u
Locatie: de Gouden Cirkel, Antwerpsedreef 119, 2980 Zoersel

Investering in jezelf: 235 euro (in totaal voor de 2 dagen).
Inschrijven via: https://groeidala.be/boek-workshop/tzolkin-workshop-deel-1-2021-05-29/

Thee, water en koffie en versnaperingen zijn voorzien. Lunch mag je zelf meebrengen. Als je je graag inschrijft voor de volgende workshops, ontvang je 7 procent korting per vervolgworkshop als je de volledige betaling ineens in orde maakt.

Voor meer info omtrent de hele reeks Maya astrologie en de aparte delen: www.groeidala.be/workshops.
Tip: als je deel 1 en deel 2 van de workshopreeks volgt in België kan je aansluiten om deel 3 tot 5 te volgen op onze spirituele reis naar Frankrijk in augustus 2021 (zie verder in deze mail). 

Ps. de vernieuwde Groeidala website wordt heel binnenkort gelanceerd, maar momenteel is de oude website nog live en daar staat de komende Tzolkin spirituele reis en deel 6 nog niet op. 
Ja, ik schrijf me in voor deze Tzolkin workshop!

Open Heart Travel - Ontdek jouw zielstrilling

Van 15 t.e.m 21 augustus 2021 gaan we opnieuw op reis naar Auberge de l'Aube, Cussangy in Frankrijk, gemakkelijk bereikbaar met de auto. Vorig jaar was fantastisch... de ideale harmonische bubbel 💗☀️🎶 in deze crazy tijden, dus we kijken er weer erg naar uit. 

Deze 6-daagse Tzolkin spirituele reis is een transformerende reis voor het ontdekken van jouw potentieel, pad, missie en doel in dit leven.
• er is een halve dag les per dag met de inhoud van de verschillende Tzolkin workshops (combinatie deel 3, 4 en 5 – 3 volledige lesdagen normaal, tijdens deze reis gegeven in 6 halve lesdagen)
• dagelijks een live muziek moment, dans of prachtige soundhealing
 
Deze Maya week is een samenwerking met mijn lieve partner Robin Van den Bergh (van Inti Sound vzw) die zorgt voor prachtige soundhealing. De energetische sferen die hierdoor gecreëerd worden, communiceren in symbooltaal ver voorbij de mind, rechtstreeks met jouw gevoel. Gerlinde en Erik van de Open Heart Travel zijn onze hartelijke gastvrouw en gastheer/kok. 

Deze transformerende reis bevat enkele krachtige integratie-oefeningen vanuit NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) zodat je:

✅ Meer grip krijgt op je leven en beter uitdagingen zal aankunnen
✅ Tools in handen krijgt om met de stroom mee te surfen op jouw zielenpad
✅ Het leven kan leiden dat je bedoeld bent te leven

Vervolgens zorgt de prachtige live muziek ervoor dat :

✅ Jouw Zielstrilling mag herontwaken en diep verankerd wordt in al jouw cellen
✅ Jij vooral mag ontvangen en genieten
✅ Jij een heerlijke ontspanning zal ervaren en hierdoor automatisch oude blokkades loslaat
✅ Jij je ware essentie zal voelen

Je gaat naar huis met :

✅ Jouw unieke missiemantra als ankerpunt waarop je je blijvend kan richten
✅ Een handige Tzolkin werkbundel van circa 60 blz. in kleur
✅ Jouw zielenpad in de dreamspell telling
✅ Jouw kasteel van bestemming 
✅ Jouw Kosmisch Pentagon, een visueel overzicht van wie je bent in alle 5 Tzolkin tellingen
✅ Jouw persoonlijke geboortegolf/imprint in de Ascentie/Innerlijke Kind Telling: voor versnelde groei
✅ Jouw persoonlijke geboortegolf/imprint in de Klassieke/Bron Telling: je zielsfrequentie over meerdere levens heen
✅ Jouw persoonlijke geboortegolf/imprint in de Kosmische Telling: wie je bent wanneer ego en ziel samenwerken
✅ Jouw persoonlijke geboortegolf/imprint in de Nieuwe Aarde Telling: voor je blokkades in de Klassieke Telling te doorbreken
✅ Toegang tot Groeidala’s downloadarea

PS: voor deze reis is voorkennis vereist van deel 1 en 2 van de Groeidala Tzolkin workshops reeks (de reis behandelt deel 3 tot en met 5). Je kan deze eerste 2 delen nog volgen in Zoersel (BE) voor de reis; deel 1 op zat 29 én zon 30 mei en op deel 2 op zon 27 juni 2021. 

Prijs voor deze zalige week inclusief logement en heerlijke maaltijden; variërend tussen 1.075 euro en 1.195 euro voor een 1 persoon tot 2 à 3 persoonskamer, of 875 euro als je met een tent komt (als de kamers volzet zijn). Je vervoer is niet ingegrepen en is zelf te voorzien. Cussangy ligt op 4 à 5 uur rijden van Antwerpen. 
Ja, ik wil heel graag mee op reis!
Persoonlijke begeleiding bij Groeidala
Individuele (tafel) familieopstellingen
Healy frequentietherapie

Wil jij je gezondheid graag stimuleren op een vernieuwde, kwantum én gezonde manier? Wil je graag je natuurlijke immuniteit versterken? 
Healy is een klein draagbaar medisch toestel dat frequenties uitstuurt met als doel jouw bio-energetische veld te harmoniseren. Healy heeft een kwantumsensor en tuned in op jouw unieke informatieveld. Het toestel stuurt vervolgens frequenties uit, specifiek afgestemd op wat jij nodig hebt, op dat unieke moment. Deze technologie kan wel eens een revolutie betekenen in de manier hoe we zullen omgaan met gezondheid in de toekomst. Tip: tot eind april 2021 is er nog een speciale promo actie bij de aankoop van een Healy, waardoor je 500 tot 1.000 euro kan besparen (de prijs varieert dan rond de 500 tot 1500 euro).
Overzicht komende workshops
Maak een afspraakHeel graag tot binnenkort <<First Name>>
Warme groet,

Sofie Laureyssens

GROEIDALA Life en business coaching, loopbaanbegeleiding*, Tzolkin readings.

Consults te Zoersel of Ranst, of online via Zoom/Skype. 
+32 474 24 75 02 - info@groeidala.be - www.groeidala.be 

* Groeidala is onderaanneming in loopbaanbegeleiding bij Arcturus nv. Via loopbaancheques: 4 (of 7) uur coaching aan 40 euro (of 80 euro). 

 
Copyright © 2021 Groeidala, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward