Copy
Št. 04 / 2020
Oglej si vsebino novic v spletnem brskalniku

LAS Prlekija Info

e-novice Lokalne akcijske skupina Prlekija

Rok za oddajo vlog na 5. javni poziv LAS Prlekija podaljšan

Obveščamo vas, da je rok za oddajo prijav na 5. javni poziv LAS Prlekija podaljšan za 30 dni. Skladno z javnim pozivom je potrebno oddati popolne vloge z vso spremno dokumentacijo najkasneje do 30. aprila 2020. Spremembo 5. javnega poziva lahko preberete na tej povezavi.

Delo LAS Prlekija v času epidemije poteka nemoteno

V času omejevanja širjenja epidemije koronavirusa delo LAS Prlekija poteka nemoteno preko dela zaposlenih od doma.
  
Za vse informacije smo v delovnem času dosegljivi preko kontaktov na tej povezavi.

Redno posodabljamo tudi objave na naši spletni stran www.las-prlekija.com ter FB strani www.facebook.com/lasprlekija/, zato vabljeni k spremljanju.

Ostanite zdravi!

Aplikacija VIA Prlekija združuje več kot 300 različnih ponudnikov in lokacij

Z željo, da vsem prebivalcem območja LAS Prlekija v času koronavirusa olajšajo dostop do informacij o lokalnih ponudnikih domače prehrane na območju LAS Prlekija, so na spletni strani hwww.viaprlekija.si vzpostavili prikaz vpisanih ponudnikov lokalne prehrane. Ponudnike je mogoče iskati, s klikom na gumb "Več informacij" ter tako pridobiti kontaktne podatke in razdaljo do posameznega ponudnika.

Dostopati je mogoče tudi preko telefona. Aplikacija VIA Prlekija združuje več kot 300 različnih ponudnikov in lokacij. S filtrom vsebin na vrhu je mogoče izbrati tudi ostale ponudnike, kot so na primer prenočišča, kulinarika, znamenitosti, društva in podobno.

Vabimo vas, da omenjeno aplikacijo, spletno stran raziščete in pridobite informacije o ponudbi lokalno pridelane hrane in ostalih storitvah na območju LAS Prlekija na www.viaprlekija.si.

Več

Natečaj za izbor pametnih vasi v okviru projekta “Smart Rural”

Vabimo vas, da sodelujete v natečaju za izbor pametnih vasi v okviru projekta “Smart Rural”, ki ga v sodelovanju z nacionalnimi partnerji izvaja evropska mreža pametnih vasi. 12 izbranih vasi bo dobilo priložnost za izdelavo lokalnih strategij ob pomoči vrhunskih evropskih strokovnjakov; omejenemu številu predstavnikov izbranih vasi bomo omogočili ogled najboljših primerov dobrih praks v Evropi; izbrane vasi bomo predstavili na dogodkih v okviru evropske Akademije pametnih vasi in na referenčnih mednarodnih konferencah. Za udeležbo v natečaju za izbor pametnih vasi je potrebno najkasneje do 5. maja 2020 izpolniti vprašalnik na naslednji povezavi: https://form.jotformeu.com/E40/smart-rural-application. Več informacij in povezav najdete tukaj. Za dodatna pojasnila vam je na voljo tudi koordinator projekta za Slovenijo na povezavi goran.soster@guest.arnes.si.

© 2020 Lokalna akcijska skupina PrlekijaZa vsebino je odgovorna LAS Prlekija. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014–2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Nastavitve prejemanja lahko spremenite, če pa novic ne želite več prejemati, se lahko odjavite.

Email Marketing Powered by Mailchimp