Copy
Novosti iz iLaba

Preselili smo se.

Naša nova adresa je Kamaufova 9. 


15.4.2016. udruga iLab je dobila novu adresu. Nismo se preselili daleko, ali daleko lakše je doći jer se ne moramo penjati tri kata. Naša nova adresa je Kamaufova 9 na Kvatriću. Prostor nam je lijep, vedar i veći, a to znači mogućnost više terapija istovremeno, odnosno više mogućnosti za Vas! Za vas koji niste u našem stalnom programu, dođite nas posjetiti.Vrata su vam uvijek otvorena.

Imamo pojačanje.

Pozdravite tetu Nikolinu!

Naših malih korisnika sve je više i traže se dodatni termini. Roditelji su tražili da uvedemo i radnu terapiju kako bi na jednom mjestu imali kompletnu uslugu. Drago nam je da vam se kod nas tako jako sviđa. Stoga, veselimo se predstaviti vam tetu Nikolinu, radnog terapeuta i certificiranog SI terapeuta.  Nikolina će nam se pridružiti od 1. lipnja, no svoj termin za radnu terapiju i senzoriku u paru možete rezervirati već sada ovdje.
 

Javite nam se!

Izmjene u načinu plaćanja.

Od lipnja uvodimo avansno plaćanje

Na sjednici Skupštine jednoglasno je prihvaćen prijedlog iniciran od strane roditelja da se uvede avansno mjesečno plaćanje. To znači da umjesto plaćanja usluga nakon svakog susreta, na početku mjeseca izvršite jednu uplatu i mirni ste do idućeg. Bez obzira plaćate li gotovinom u Udruzi ili internet bankarstvom, račun za plaćene usluge dobit ćete uživo. Cijene usluga ostaju iste. Detaljan opis funkcioniranja ovog modela plaćanja (npr. zamjena termina, otkazivanje i sl) dobit ćete također pismeno od kolegica u Udruzi.

Stiže ljeto.
Mi radimo!

Kada svi idu na kolektivne, mi šaltamo u treću brzinu. Od početka lipnja, također u suradnji s roditeljima naših mališana, započinjemo Susrete poticanja SI u paru. Što to znači? To znači da i dalje svako dijete ima svog terapeuta. Radi se i dalje "jedan na jedan", ali istovremeno je dvoje djece u kabinetu u svrhu socijalizacije i interakcije. Nikolina i Lina će pažljivo upariti djecu prema različitim kriterijima te u dogovoru s roditeljima organizirati takve grupne susrete. 

SI radionice u srpnju.

Grupne odgojne radionice

Naša teta Maja vodit će odgojne radionice kojima će podloga biti senzorika. Strukturirane radionice odgojnog, a ne obrazovnog karaktera jer ipak je ljetna pauza, držat će naša Maja, magistra edukacijske rehabilitacije (koja će nam doktorirati sredinom lipnja!). Neki ju znate s procjene integracije refleksa prema Masgutovoj metodi, neki s radionica za roditelje, a neki iz prolaza. Radionice će trajati 1.5h, a uključivat će do dvoje djece. Jedan od roditelja je obavezan prisustvovati radionicama. Za više informacija o ovim radionicama kao i za prijavu, slobodno nam se javite!Tu smo za vas! Javite se!
Copyright © 2016, All rights reserved.
Adresa kabineta:
Kamaufova 9, 10000 Zagreb

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this lis


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Udruga iLab · Sjedište: Alagovićeva 22a, Zagreb · Kabinet: Kamaufova 9, Zagreb · Zagreb 10000 · Croatia

Email Marketing Powered by MailChimp