Copy

Hvordan får man borgere fra kanten tilbage på arbejdsmarkedet?

Find svaret i Rummelig imidts

 

ONLINE METODEBOG

 
Så er den her! Rummelig imidt og vores samarbejdspartnere har siden 2015 afprøvet og udviklet nye metoder, der hjælper midtjyske borgere tilbage i job. Denne viden skal deles!
Vi har derfor samlet vores erfaringer og værktøjer i en metodebog.

Vi har lavet en film, der kort præsenterer vores metodebog og dennes funktioner. Nu handler det bare om at gå på opdagelse og lade sig inspirere!

Kære modtager

Rummelig imidt og de midtjyske LO sektioner har nu i flere år arbejdet for at flere borgere bliver en del af det danske arbejdsfællesskab og med hjælp fra dygtige og passionerede samarbejdspartnere, er dette lykkedes. Det er disse partnerskaber, der er nødvendige for, at vi kan få alle med og det er også disse partnerskaber, som har fordret nye innovative metoder, som kan hjælpe endnu flere borgere i fremtiden. 

Det er partnerskabernes resultater, vi har samlet i Rummelig imidts online metodebog. Metodebogen skal bruges som et værktøjskatalog, hvor alle beskæftigelsesaktører, kommuner og organisationer kan lade sig inspirere af de erfaringer - både gode og dårlige - vi har gjort os i Rummelig imidt. 

Vidensdeling og samarbejde fører til resultater og handling og i Rummelig imidt ønsker vi ikke, at vores resultater slutter ved udløbsdatoen for vores projekt. 

Metodebogen indeholder beskrivelser og materialer fra de aktiviteter, der er søsat under Rummelig imidt og forhåbentlig giver den jer inspiration og mod på at afprøve lignende initiativer eller arbejde videre med dem, som Rummelig imidt har udviklet. 

God fornøjelse! 


Med Venlig Hilsen 
Viggo Thinggaard
Direktør Projektsekretariatet ApS, Formand LO Silkeborg-Favrskov

Mikkel Munk-Hartge
Sektretariatsleder Projektsekretariatet ApS


 
FIND METODEBOGEN HER
Metodebogen er offentlig tilgængelig og Rummelig imidt ønsker blot, at så mange som muligt får glæde af vores erfaringer og de nye værktøjer. 
Tøv derfor endelig ikke med at dele link til og information omkring metodebogen med dit netværk.

Hvis du ønsker hjælp til dette kontakt:
Tue Gurmundsson, Kommunikationsmedarbejder Rummelig imidt.

tg@lo-aarhus.dk


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Rummelig Imidt · Skt. Knuds Torv 3 · Aarhus C 8000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp