Copy
Nyhedsbrev 22 - Rummelig imidt
NYHEDSBREV 22 - FORÅR 2021

Nyt projekt, ny medarbejder og ny video


Siden sidste nyhedsbrev er der sket meget hos Rummelig imidt.

Aktiviteter er begyndt, aktiviteter er afsluttet - og senest er Rummelig imidt blevet "storebror" til et nyt projekt, "Rummelig Genstart", der bygger videre på mange af de gode takter og aktiviteter fra Rummelig imidt.

I dette nyhedsbrev kan du også se den opdaterede Rummelig imidt-video, og så kan du læse mere om vores nye medarbejder, Mathias.

Se alle vores fem udvalgte forårsnyheder herunder.
Ny aktivitet: Ovartaci Jobs skal hjælpe unge med psykiske og sociale udfordringer i arbejde

I Rummelig imidt er vi glade for at byde velkommen til endnu en aktivitet i projektet: Ovartaci Jobs. Forløbet startede op den 1. marts og løber frem til årsskiftet. Formålet er at få unge med forskellige typer af udfordringer i beskæftigelse. Det kunne blandt andet være unge med en psykiatrisk lidelse eller med psykisk sårbarhed. Ovartaci Jobs er et partnerskab mellem Museum Ovartaci, FO Aarhus og Aarhus Kommune. 

I perioden vil 30 unge blive tilknyttet aktiviteten, der vil have til huse i det nye Bylivshus, der er beliggende i den gamle Journalisthøjskole på Oluf Palmes Allé i Aarhus. Et Bylivshus, hvor Museum Ovartaci også hører hjemme.
 
Med aktiviteten vil man skabe rammerne for at udvikle en beskæftigelsesindsats, som tager afsæt i de mange aktiviteter, som skal foregå i huset. Herunder det spændende vilkår at et anerkendt museum med fokus på kunst og psykisk sygdom, bliver en central del af huset.

Læs meget mere om aktiviteten her.
Nyansættelse: Mathias Fischer skal styre kommunikationen hos Projekter imidt

Projekter imidt har skiftet ud på kommunikationsposten, idet Mathias Fischer er tiltrådt som ny kommunikationsansvarlig konsulent. Mathias overtager kommunikationsroret fra Tue Germundsson, der har fået et nyt job andetsteds.

”Jeg er enormt glad for at være kommet med på holdet hos Projekter imidt. Der ligger en række spændende kommunikationsopgaver foran mig, som jeg glæder mig utroligt meget til at gå i dybden med,” siger Mathias Fischer.

Mathias er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og har bred erfaring indenfor både tv, kommunikation og marketing. Mathias har tidligere arbejdet hos TV2 Østjylland, og han kommer fra en stilling som kommunikations- og marketingmedarbejder hos et rejsebureau. 

Mathias skal arbejde med at udbrede kendskabet til Projekter imidt’s tre igangværende projekter: Alle unge med imidt, Rummelig imidt og Rummelig Genstart.
Opdateret video om aktiviteterne i Rummelig imidt

Vi har opdateret vores explainer-video om Rummelig imidt, så den afspejler alle de igangværende aktiviteter.

Klik ind herunder og få et overblik over de mange gode aktiviteter på under 4 minutter.

Tak til Jimi Holstebro for hjælpen og de flotte tegninger.
Klik ind og se den opdaterede Rummelig imidt video.
To Rummelig imidt-aktiviteter stopper

Rummelig imidt-aktiviteter på henholdsvis Bustrup Hovedgaard og i Holstebro Kommune stopper.

På Dagskolen Bustrup Hovedgaard har Skive Kommune og Landsbyklyngen SydVest Salling fra foråret 2020 arbejdet for at få ledige kvinder med anden etnisk oprindelse end dansk tilbage på arbejdsmarkedet. Nu er aktiviteten slut.

Samtidig er indslusningsforløbet i Holstebro Kommune nu lukket. I denne aktivitet er der blevet arbejdet for at give unge, med blandt andet udviklingshæmning og autismespektrumforstyrrelser, en større og bedre tilknytning til arbejdsmarkedet. 
Rummelig imidt er blevet storbror | Rummelig Genstart er født

Vi runder nyhedsbrevet af med en glædelig nyhed. Rummelig imidt er nemlig blevet "storebror" til projektet Rummelig Genstart. 

Rummelig Genstart udspringer fra de indsigter og erfaringer, der er opsamlet gennem de seneste fem års arbejde i Rummelig imidt for at finde nye veje til inklusion af borgere fra kanten af arbejdsmarkedet. 

Projektet udvider flere af indsatsområderne, herunder udviklingen af nye borgerforløb for deltagere, der tidligere har opnået tilknytning til arbejdsmarkedet gennem Rummelig imidt, men som nu er særligt udsatte eller frafaldstruet på grund af COVID-19-pandemien.

"Med projekt Rummelig Genstart skal vi, i samarbejde med både nye og eksisterende samarbejdspartnere, sikre en hjælpende hånd til en række borgere, der grundet COVID-19 lige nu befinder sig i en særligt udsat position i forhold til arbejdsmarkedet," siger Angelika Marning, der er projektleder i Rummelig Genstart.

Rummelig Genstart bygger desuden videre på indsatser til fremme af socialøkonomi, og afprøver desuden nye måder at indarbejde sociale hensyn i offentlige indkøb og udbud.

Følg Rummelig Genstart på LinkedIn og få alle de seneste nyheder om projektet. Du kan også se projektets nye hjemmeside her.
Sekretariatsleder Mikkel Munk-Hartge Mobil: 3147 4474 Mail: mm@projekterimidt.dk 
Projektleder Søren Larsen Mobil: 2166 0429 Mail: sl@projekterimidt.dk
Udviklingskonsulent Angelika Marning  Mobil: 6170 2071 Mail: am@projekterimidt.dk
Bogholder Inge Toft Mobil: 5053 5752 Mail: it@projekterimidt.dk
Kommunikationsansvarlig Mathias Fischer  Mobil: 2241 8761  Mail: mf@projekterimidt.dk
E-mail E-mail
Hjemmeside Hjemmeside
LinkedIn LinkedIn
               
   


Du kan til enhver tid framelde dig vores nyhedsbrev
- send blot en mail til mf@projekterimidt.dk

Rummelig imidt er et projekt under Projekter imidt med finansiering fra EU's socialfond, Regionsrådet i Region Midtjylland og Vækstforum.


 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Rummelig Imidt · Skt. Knuds Torv 3 · Aarhus C 8000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp