Copy
Detta är en hösthälsning från Matilda på Organic Knitters

 Sticka Clara Falk's kofta i höst!

Är du i full gång att planera höstens projekt precis som jag? I så fall hoppas jag att det här brevet kan vara en inspiration. Längst ner hittar du en liten gåva från mig. På hösten gillar jag att gå långa skogspromenader med min hund, luften är så frisk! Hösten är också den absolut bästa stick-säsongen. Den perfekta årstiden att spendera kvällarna uppkrupen i soffan med tända ljus, en kopp te och ett roligt projekt på stickorna. 

Gråsparv av Clara Falk
I samarbete med fantastiska Clara (clarastickar) finns nu garnpaket till koftan Gråsparv i vår webbutik. Koftan stickas i Cheeky Merino Joy som lämpar sig utmärkt till flerfärgsstickning. Jag har satt ihop två sprillans nya färgkombinationer, "Forest"  i mossgrönt och "Tea Party" i krämiga och lila nyanser. Självklart kan du även mixa och matcha som du vill och skapa din egen färgkombination!
 

Koftan Gråsparv

Garnpaket: Forest
Köp nu

Koftan Gråsparv

Garnpaket: Tea-party - limited edition
Köp nu
Cheeky Merino Joy - Limited edition
Höstens tillfälliga färger i Cheeky Merino Joy har precis landat i webbshoppen. Inspirationen kommer från England och namnet på färgerna är Jam, Tea, och Cream. De passar utmärkt tillsammans, för sig själva eller ihop med de andra färgerna i Rosy's sortiment!
 
Köp nu
Jag bloggar om handarbete och hållbarhet
Min blogg har äntligen fått liv! Jag har länge haft målsättningen att dela med mig mer av vardag och arbetet med Organic Knitters! I bloggen kommer du bland annat hitta mönster-tips och vardagligheter och någon gång ibland bjussar jag på ett gratismönster. Du kan även läsa vad som är på gång i garnbutiken för tillfället. Följ gärna bloggen, enklast gör du det genom att följa Organic Knitters på Facebook där jag länkar till alla blogginlägg. Du kan också följa via Bloglovin.
 
Varsågod!
Ange rabattkoden höstmys i kassan för att utnyttja rabatten på 50 kr. Gäller endast på våra  garnpaket till och med
den 30 september 2016. 

TILL GARNPAKETEN


Slutligen önskar dig en underbar höst med mycket stickning, te och tända ljus!
Jag hoppas även att vi ses i sociala medier eller på Syfestivalen
där jag deltar som utställare 28-30 oktober!
Matilda Kruse
Organic Knitters


 
Copyright © 2016 Organic Knitters, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp