Weer even terug in Nederland

Met tompoucen werden we ontvangen, na een lange reis waren we weer in Nederland aangekomen. Sneeuw en lente hebben we al gehad... en nu zijn we in ons ritme van verlof. 
Goed om weer terug te zijn; op te laden, familie, vrienden en supporters te zien en te mogen vertellen over ons leven van de afgelopen twee jaar. 
We zijn hier tot eind mei en we willen (jo)u ook graag ontmoeten. Soms horen we terughoudendheid of wij beschikbaar zijn om elkaar te ontmoeten, maar dat hoeft niet! Dat is juist waar we nu tijd voor willen maken. 
De corona-maatregelen dwingen ons soms wel creatiever te zijn, dus een wandeling of met één van ons afspreken gaat ook heel goed. 
In deze nieuwsbrief zie je foto’s, lees je over onze collega's in Mozambique en kun je je agenda er ook even bij pakken om één van onze corona-proof activiteiten er in te zetten. 
Wat een binnenkomst! 
We gingen in 2019 weg met sneeuw en we kwamen bijna binnen met sneeuw. De jongens hebben ervan genoten en hoewel we ook een aantal dagen hebben gemist vanwege corona hebben we er toch vooral veel van kunnen genieten! 
Dit zijn een aantal van onze collega's!
Mannen en vrouwen die een hart hebben voor hun vrienden, familie en volksgenoten. Zij weten hoe het is om Jezus niet te kennen, om in armoede te leven, om familieleden te verliezen aan ziektes die te voorkomen zijn en meer. Hun hart is er opgericht om Mozambique te bereiken met Gods liefde! 
Zij bereiken zoveel meer mensen dan wij dat (kunnen) doen. Ze verstaan verschillende lokale talen, kennen de cultuur, hebben ingangen die wij niet kennen. Het is tof om met hen samen te werken en te leren! Wij kunnen niet zonder hen!
Jij bent van harte welkom! 
17 april is er een activiteit in Andijk. We zorgen voor gezelligheid, ontmoeting en iets lekkers. Als je mee wilt doen, meld je dan aan bij: Stevenvandokkum25@gmail.com. 
1 mei zijn we aanwezig in 's-Gravenzande waar een mooie fietsroute wordt aangeboden, we eindigen bij Zout, Louwtje 10. 
Ditzelfde recept wordt toegepast in Epe op zaterdag 8 mei. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Annelies, aproper@hetnet.nl 
Meer informatie volgt nog de komende weken. Voor alles geldt dat we je graag willen ontmoeten en bedanken en dus hoef je zelf niets bij te dragen! 
Soms vragen mensen of ze op een bepaalde manier nog kunnen helpen. Dat kan! Veel van onze collega's hebben nog geen telefoon waarmee ze ook kunnen mailen en andere vormen van communicatie kunnen gebruiken. De telefoons die in Lichinga te koop zijn, zijn van slechte kwaliteit en we zouden het dus gaaf vinden als we een aantal goede telefoons kunnen meenemen om door te kunnen geven aan onze collega's. Het gaat dan natuurlijk om telefoons die nog goed genoeg zijn om gebruikt te kunnen worden. Je kunt ons mailen als je vragen hebt! Ze mogen bij ons ingeleverd worden of via onze contactpersonen. 
We genieten van onze tijd hier in Nederland. Hoewel onze jongens dagelijks vragen wanneer we terug gaan naar Mozambique, genieten zij ook van bezoekjes aan familie en vrienden, school en alle leuke speeltuinen in de buurt. We kijken ook terug op de afgelopen twee jaar en kunnen gelukkig ook in kerken iets delen. 

Dit weekend mogen we herdenken en vieren dat Jezus is gestorven en opgestaan. Van de dood naar het leven. Hij is onze hoop, ook voor Mozambique!

We zijn hier tot eind mei en de tijd vliegt, dus als je ons nog wilt zien, bel of email dan gerust om een afspraak te maken. Dat vinden we erg leuk! 
Tot snel!

Hartelijke groet,
Daniël en Leoni
Rens en Seth
Volg ons op www.wierstra.nu of via instagram #familywierstra
Copyright © Familie Wierstra, 2020 All rights reserved.

Iedereen die bij Jeugd met een Opdracht werkt, werkt samen met een netwerk van mensen die onder andere financiële ondersteuning biedt. Op die manier kunnen wij full-time werken in Gods koninkrijk en zijn veel mensen betrokken bij zending. Je bent van harte welkom om je bij ons netwerk aan te sluiten en op die manier ook bij te dragen aan het verspreiden van Gods liefde. 
Wij zijn aangesloten bij de NGW, hierdoor zijn giften fiscaal aftrekbaar. 
NL76 INGB 0000815198 t.n.v. Stichting NGW o.v.v. Training & Services Mozambique, projectnummer 231. 

Als je graag bijdraagt aan een lokaal project, gebruik dan Mozambique Projecten, projectnummer 231.02. Het geld besteden we dan aan de projecten die we hier hebben. 

Our mailing address is:
leoniwierstra@hotmail.com

Jocum, Family Wierstra, 
90100 Lichinga, 
CP 114, Niassa 
Mozambique

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Wierstra Training & Services · Dophoeveweg · 16 · Epe, Gelderland 8161 NP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp