Het leven in Mozambique

is zo ontzettend anders dan in Nederland. Mooie dingen en uitdagingen zijn er allebei. We leren om te gaan met een aantal uitdagingen en te genieten van de mooie momenten. 
Éen zo'n moment is bezoek, we hebben deze maand bezoek gehad van opa en oma Boekestein. Voor oma was het de eerste keer Afrika, opa was al een keer geweest om te klussen. Zie de foto's hoe ze het hebben ervaren. 
We genieten ontzettend van deze momenten. Mocht jij op bezoek willen komen en zelf ervaren hoe het leven in Mozambique is, wees van harte welkom. Als single/gezin/team, weet je welkom! We zijn dankbaar voor jouw betrokkenheid in ons leven, dank je wel!
Laat je het ons weten als je interesse hebt om langs te komen? 
Een heerlijke tijd met opa Henk en oma Janny dit keer, zo fijn om beide ouders nu op bezoek te hebben gehad. Ze weten waar we wonen, ook beter hoe en met wie. Het helpt om dingen beter te begrijpen en het was vooral heeeel gezellig! (Oh ja, en de kast staat nog vol met lekkere Hollandse dingen, mmmm) 
Dit is een grote gedeelte van onze collega's van Jeugd met een Opdracht Niassa, de noordelijke provincie van Mozambique. (Er staan ook een aantal vrienden van Jeugd met een Opdracht op die (nog) niet in ons team zitten maar met wie wel samenwerken.) 
Daan en ik zijn vaak betrokken bij het werk op de achtergrond. Daan stuurt het onderhoudsteam aan en zorgt op die manier dat er veel praktisch werk gebeurt. Ik connect met mensen om te zien waar God hen voor heeft geroepen. Zo hebben we een collega Mael, een jonge gast die vol is van God en een talent heeft om met kinderen te werken. Hij werkt samen met Daan, maar heeft nu ook op zaterdag kidsclub opgestart. Erg leuk om met hem te kletsen over welke plannen God heeft om kinderen te ontmoeten. En hoe hij zijn, en ik mijn, talenten kan gebruiken om daarvoor gebruikt te worden. 
Dit zijn Telex en Isabel, samen met hun drie kids. Ze werken in Itepela, bij JmeO. Wij hebben hen leren kennen toen ze nog in Lichinga werkten, een mooi stel en lieve kids. Telex werkt in de kliniek in Itepela en Isabel werkt op de basisschool van Jeugd met een Opdracht. 
Op dit moment volgt Isabel de cursus bij ons in Lichinga om haar beter voor te bereiden als juf op de kleuterschool. Ik mag haar coachen gedurende deze tijd en het is mooi om haar groei te zien! 
Ook deze familie zoekt een netwerk van mensen die hen in staat kan stellen om financieel gezond te zijn. Op dit moment is die gezondheid er nog niet. Als je hen wilt ondersteunen, kan dat via de rekening van JmeO Heidebeek, NL38RABO0326521062, ovv van 2932 Jocum Niassa - Telex & Isabel
Wat een lekkere actie! Want een zakje chocoladekruidnootjes van Bakker v/d Berg, wie wil dat nu niet?! Morgen, zaterdag 27 november kun je een tas vol lekkers kopen, bij De Kiem in ‘s-Gravenzande. 
Het werk van de afgelopen tijd. Daan is met de ploeg verder gegaan om de container straks te plaatsen. De school voor docenten is afgerond. Komend weekend sluiten we af met de hele ploeg, inclusief kinderen een kleine 100 man en Leoni regelt o.a. het kinderwerk. 
Volg ons op www.wierstra.nu of via instagram #familywierstra
www.wierstra.nu
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © Familie Wierstra, 2021 All rights reserved.

Iedereen die bij Jeugd met een Opdracht werkt, werkt samen met een netwerk van mensen die onder andere financiële ondersteuning biedt. Op die manier kunnen wij full-time werken in Gods koninkrijk en zijn veel mensen betrokken bij zending. Je bent van harte welkom om je bij ons netwerk aan te sluiten en op die manier ook bij te dragen aan het verspreiden van Gods liefde. 
Wij zijn aangesloten bij de NGW, hierdoor zijn giften fiscaal aftrekbaar. 
NL76 INGB 0000815198 t.n.v. Stichting NGW o.v.v. Training & Services Mozambique, projectnummer 231. 

Als je graag bijdraagt aan een lokaal project, gebruik dan Mozambique Projecten, projectnummer 231.02. Het geld besteden we dan aan de projecten die we hier hebben. 
Als je een lokale collega wilt ondersteunen, dan kan dat ook via dit nummer. 
Of gebruik daarvoor de rekening van Jeugd met een Opdracht Heidebeek, NL38RABO0326521062, onder vermelding van 2932 Jocum Niassa - naam collega. 

Our mailing address is:
leoniwierstra@hotmail.com

Jocum, Family Wierstra, 
90100 Lichinga, 
CP 114, Niassa 
Mozambique

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Wierstra Training & Services · Dophoeveweg · 16 · Epe, Gelderland 8161 NP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp