Verwachtingen

Vol verwachting klopt ons hart, wie kent het liedje niet. We zijn nog niet bezig met het sinterklaasfeest, maar verwachtingen hebben we zeker. 
Soms worden ze ook overtroffen. Zo werden we van de week in het zonnetje gezet omdat ze zo blij zijn met Daans werk, hun verwachtingen werden overtroffen. 
De discipelschapscursus staat voor de deur, we hebben een mondelinge goedkeuring om de cursus te laten plaatsvinden, daar zijn we blij mee. 
Men is hier gretig om meer te leren, mooi om te zien. Ik verwacht dat God echt aan het werk gaat. In ons, ons team, de studenten, Hij slaat niemand over. Hij is trouw! 
Daan aan het werk, daarnaast ook mensen aan het trainen om zo een hoger niveau te bereiken. De school van Rens,Cecavi, krijgt een nieuwe look. Lekker fris! 
We werden verrast met een lekkere lunch om hun waardering te laten zien! 
We hebben Seth zijn verjaardag al gevierd, drie jaar alweer. Wat zijn we blij met deze kerel. Gezellig, grappig, ondernemend, mensenmens, een heerlijk ventje! 
Dit blijft toch altijd leuk, met z’n allen op de trampoline! 
Wat hebben we even een heerlijke tijd gehad in Ilha de Moçambique, even een paar dagen weggeweest. 
We staan aan de vooravond van de discipelschapscursus, zaterdag beginnen we. Afgelopen week zijn we als team bezig geweest en hebben we veel geleerd en gedaan. Gaaf om te zien hoe we samen groeien. Het is niet altijd makkelijk om de cultuur te begrijpen en mijn ervaringen daarin te gebruiken. Ik leer veel. Maar wat blijft het mooi om met mensen dichter bij God te komen. We zien uit naar zaterdag als onze studenten komen en we echt gaan beginnen. 
Ons thema komt uit het Bijbelboek Ezechiel en gaat over het ontvangen van een nieuw hart en een nieuwe geest. Dat God zoveel van ons houdt dat hij ons een nieuw hart geeft. Ik verwacht God deze tijd, dat Hij gaat spreken en ons ontmoet. 

Onze kids doen het goed, vaak zijn ze mee naar het centrum en spelen daar met de andere kids. Ze helpen ook graag bij Daan die wat kleine klusjes oppakt. 

We houden een actie voor deze cursus. Onze studenten en onze staf betalen omgerekend zo’n €50,- pp voor 4 weken onderwijs, eten, onderdak etc. (Kinderen betalen €12,50) Niet echt heel duur maar toch een te hoog bedrag voor de meesten. Juist omdat ze vaak per dag leven en geld verdienen voor die dag, kunnen ze dit bedrag niet bij elkaar krijgen. We vragen de studenten met minimaal €12,50 pp te komen (Dit kunnen ook voedselproducten zijn) en gedurende de maand zoeken we naar mogelijkheden om het volledige bedrag bij elkaar te krijgen. 

Wij geven jullie graag de mogelijkheid om te investeren in deze mooie groep mensen. Jonge mensen die meer willen weten over God, die willen groeien en anderen daarin willen meenemen als ze weer in hun wijk komen. Een prachtige investering! 
Voor €12,50 sponsor je een kind en voor €37,50 help je een student zijn bedrag te voltooien. 
Doe je mee? 
Via de website van Frank en Sandra kun je bijdragen aan dit project, ook via deze stichting is je gift fiscaal aftrekbaar. Klik op onderstaande link en kies voor project ‘training lokale zendelingen’. 
https://www.franksandra.nl/meehelpen/online-donaties/
Of maak je gift over naar rekening NL05 INGB 0004 1080 74 t.n.v. stichting ‘Building people, bringing LIFE, o.v.v. training lokale zendelingen - DTS. 

Dank je wel! 
 
Blij met ons gezin! 
De jongens worden echt groot en het is zo leuk om te zien dat ze zelf grapjes bedenken, lekker aan het spelen zijn en zich helemaal op hun gemak voelen. 
We weten dat God ons hier heeft geroepen. We zijn blij dat Hij continu bij ons is en ons leidt, helpt en liefheeft. Zonder zouden we echt niet kunnen. 

Hieronder vind je alvast een ‘Save the date’. We gaan namelijk BINGO’en. Yeah! 
Fysieke acties zijn nog een beetje lastig, maar we dachten, waarom niet iets online. Vandaar, de BINGO-avond. Vrijdag 13 november, 20.00 starten we. De uitnodiging en meer info volgt nog via de mail maar dan kun je deze avond alvast vrijhouden. 
Volg ons op www.wierstra.nu of via instagram #familywierstra
Copyright © Familie Wierstra, 2020 All rights reserved.

Iedereen die bij Jeugd met een Opdracht werkt, werkt samen met een netwerk van mensen die onder andere financiële ondersteuning biedt. Op die manier kunnen wij full-time werken in Gods koninkrijk en zijn veel mensen betrokken bij zending. Je bent van harte welkom om je bij ons netwerk aan te sluiten en op die manier ook bij te dragen aan het verspreiden van Gods liefde. 
Wij zijn aangesloten bij de NGW, hierdoor zijn giften fiscaal aftrekbaar. 
NL76 INGB 0000815198 t.n.v. Stichting NGW o.v.v. Training & Services Mozambique, projectnummer 231. 

Als je graag bijdraagt aan een lokaal project, gebruik dan Mozambique Projecten, projectnummer 231.02. Het geld besteden we dan aan de projecten die we hier hebben. 

Our mailing address is:
leoniwierstra@hotmail.com

Jocum, Family Wierstra, 
90100 Lichinga, 
CP 114, Niassa 
Mozambique

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Wierstra Training & Services · Dophoeveweg · 16 · Epe, Gelderland 8161 NP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp