Wat is je kijk erop?

Plannen maken is nu wat lastiger, dat zullen we allemaal herkennen, in deze corona-tijd. ‘Wat als' of 'ja, maar je weet niet...'. Dat geldt ook voor ons hier in Mozambique. Door Corona konden onze ouders niet op de geplande visite komen, balen natuurlijk, ook veranderen er dingen qua bediening. Een school om docenten te trainen kon niet doorgaan, de landelijke ywam-bijeenkomst gaat waarschijnlijk niet door en de discipelschapscursus in september staat ook op losse schroeven, we hopen dat die door kan gaan. En toch, in deze tijd hebben we ook veel mogen leren. Daarover lees je in deze nieuwsbrief! 
We hopen dat je geïnspireerd raakt, wetende dat God er altijd bij is en zorgt! 
Er is zoveel meer mogelijk

Dat moet Royal Mission, een christelijke organisatie in Nederland, bedacht hebben. Daniël en Ik kijken de dagelijkse uitzendingen frequent, volgen het onderwijs dat zij online uitbrengen en worden op deze manier sterker. Zo gaaf! Op dit moment volgen we o.a. het onderwijs over geloof in je gezin en hoe je kunt denken zoals Jezus.
Wat we de afgelopen anderhalf jaar hebben gemerkt is dat het in het buitenland, voor ons in ieder geval, lastiger is om gevoed te worden. Je moet echt zelf alert blijven, en dan heb ik het niet persé over je persoonlijke tijd met God, maar meer het onderwijs, kerk zijn, etc. In Nederland kwam dat voor ons iets meer automatisch door het werk wat we deden, de kerk die we bezochten, etc. Goed dus om daar zelf actief in te zijn. 
Een uitspraak van Martin Koornstra, de oprichter van deze club, heeft mij geholpen om in actie te komen. Hij zei "Laat je je leiden door Corona, of regeer je tijdens deze tijd?" We willen regeren, we zijn geroepen om hier verschil te maken, ook in lastige tijden, of misschien wel juist in lastige tijden. Daaruit zijn ook de verschillende acties ontstaan en het is prachtig om daar het resultaat van te zien. Om te zien dat er zoveel meer mogelijk is! 
Voor de handenwasstations
Coronahulp in Nampula
Maskers voor de verpleegkundigen in Niassa
Onze oud-collega’s in Pemba
Bedankt voor jullie bijdragen!
Mooi om te zien hoe we op verschillende plekken konden investeren in deze tijd. In onze eigen provincie konden we een aantal ziekenhuizen helpen met veranda’s zodat mensen op afstand kunnen wachten, verder hebben we maskers kunnen uitdelen aan de plaatselijke zorgverleners en hebben we collega’s in Mandimba, Nampula en Pemba kunnen helpen met de giften die jullie vrijgevig hebben. 
Een collega vertelde over de verbazing van de getroffen mensen dat christenen moslims helpen en voelen zich gezien. 
Het Goede Nieuws vertellen door daden heen. Heel hartelijk dank daarvoor! 
Eén van de verfprojecten waar Daan mee bezig is. Hij knapt met een team een Jeugd met een Opdracht-huis op in de stad. 
We vieren de verjaardag van onze buurjongen, 1 jaar. Mooi om nieuwe gewoontes te zien ontstaan in een land waar het leven vieren ongewoon is. 
Daan bezig met het fundament voor de trainingskliniek. 
Bijna klaar met de buitenkant
Met ons gaat het meestal goed! We ontmoeten leuke collega-zendelingen, hebben het samen fijn, de jongens doen het goed, ervaren Gods aanwezigheid, allerlei facetten die ervoor zorgen dat het loopt. Daarnaast zien we dat wat we hier kunnen doen van invloed is. God bevestigt Zijn roeping met enige regelmaat en dat is fijn. 
Hierboven even een aantal plaatjes uit het dagelijkse leven van de familie Wierstra. We hebben recent onze 6-jarige jubileum gevierd, samen een nachtje weggeweest, hoe lekker!! 
Verder hebben we vaak gasten/vrienden over de vloer dus onze kookkunsten die komen op een hoger niveau 😉. Daarnaast prachtige natuur en de jongens genieten van kruidnootjes bakken, lekker buiten spelen en wat al niet meer. 

Tot een volgende keer! 
Volg ons op www.wierstra.nu of via instagram #familywierstra
Copyright © Familie Wierstra, 2020 All rights reserved.

Iedereen die bij Jeugd met een Opdracht werkt, werkt samen met een netwerk van mensen die onder andere financiële ondersteuning biedt. Op die manier kunnen wij full-time werken in Gods koninkrijk en zijn veel mensen betrokken bij zending. Je bent van harte welkom om je bij ons netwerk aan te sluiten en op die manier ook bij te dragen aan het verspreiden van Gods liefde. 
Wij zijn aangesloten bij de NGW, hierdoor zijn giften fiscaal aftrekbaar. 
NL76 INGB 0000815198 t.n.v. Stichting NGW o.v.v. Training & Services Mozambique, projectnummer 231. 

Als je graag bijdraagt aan een lokaal project, gebruik dan Mozambique Projecten, projectnummer 231.02. Het geld besteden we dan aan de projecten die we hier hebben. 

Our mailing address is:
leoniwierstra@hotmail.com

Jocum, Family Wierstra, 
90100 Lichinga, 
CP 114, Niassa 
Mozambique

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Wierstra Training & Services · Dophoeveweg · 16 · Epe, Gelderland 8161 NP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp