Mooie tijd


Dat is waar we op terugkijken, ons verlof in Nederland was vooral een mooie tijd. We hebben genoten van de gezelligheid, het lange licht, lieve familie en vrienden, mooie natuur, de keuze in van alles en nog wat, nieuwe mensen ontmoeten, de ontwikkeling van de kids, investeren, weten hoe het leven werkt en nog heel veel meer. 
En nu? Nu is het tijd om weer terug te gaan. Naar de plek waar God ons voorlopig wil hebben, Lichinga in Mozambique. 
Waar we onze eigen plek hebben, mogen investeren en vriendschappen ook gelukkig al zijn ontstaan. 
In dit bericht een aantal foto’s en o.a. de penningmeester aan het woord. 

 
We hebben genoten van de tijd met onze familie! 
Neefjes en nichtjes die gegroeid zijn, onze kids die er zo van genieten, mooi om te zien!
Dit zijn een aantal van onze collega's!
Mannen en vrouwen die een hart hebben voor hun vrienden, familie en volksgenoten. Zij weten hoe het is om Jezus niet te kennen, om in armoede te leven, om familieleden te verliezen aan ziektes die te voorkomen zijn en meer. Hun hart is er opgericht om Mozambique te bereiken met Gods liefde! 
Net als wij, werken zij bij Jeugd met een Opdracht. Wij hebben een mooi netwerk van mensen om ons heen die ons steunen, geweldig. 
Dit zouden we onze collega’s ook graag gunnen. Tijdens ons verlof hebben we een aantal mensen gesproken die één van deze zendelingen wil ondersteunen, geweldig! 
Als jij ook een verschil wil maken in deze levens, en daardoor in heel veel andere levens, neem even contact met ons op en we connecten verder. Leoniwierstra@hotmail.com 
Naast tijd met familie en vrienden konden we gelukkig ook in alle drie de kerken een praatje houden. We hebben ook fietstochten georganiseerd en hebben zo veel mensen mogen ontmoeten. Heel fijn! 
Verder is Daan in Albanië geweest voor Hoop voor Albanië samen met Steven en hebben daar naast hulpgoederen afgeleverd te hebben ook een hele goede tijd gehad. 
Leoni draaide weer mee in het jeugdwerk van de kerk en kon investeren in de staf van de DTS op Heidebeek, twee dingen waar ze erg van genoot. 
Hoi!
Ik ben Esther van Dijk, betrokken bij Daniel en Leoni als penningmeester en lid van het TFC.
Veelal lezen we de verhalen vanuit Daniel en Leoni uit Mozambique.
 
Hier vanuit Nederland zijn we nauw betrokken. We staan echt achter Familie Wierstra, met helpende hand, zoals mijn rol als penningmeester, met acties maar ook in gebed en een luisterend oor.
Zending is echt niet alleen in Afrika, dit doen we met elkaar!
Ik zie elke keer weer Gods grote trouw door en voor het werk van Daniel en Leoni. Dat maakt mij klein en dankbaar, dat ik dit kleine stukje mag bijdragen.
Zending is dus in mijn ogen(en ook in die van Daniel en Leoni), alleen mogelijk met zo’n trouwe en goede achterban als jullie. Zo super fijn dat jullie ook betrokken zijn!
 
Ook nog een praktische noot, de omschrijving van de gift is noodzakelijk voor het goed terechtkomen van de gift, voor het werk van Daniel en Leoni.
Stichting NGW NL76INGB0000815198 o.v.v. Fonds 231 Training & Services Mozambique  (fiscaal registratienummer RSIN 8161.49.276)
Verlof is een afwisselende tijd. We hebben veel mensen ontmoet, mochten ons verhaal doen en hebben de afgelopen twee jaar geëvalueerd. Als je vaker onze nieuwsbrief leest, weet je dat die afgelopen twee jaar ook pittige momenten kenden.
We hebben absoluut ook vaak genoten! De speeltuinen, dagje uit, op bezoek bij vrienden, lekker fietsen, heerlijk!!
En nu is het weer tijd om naar Mozambique terug te gaan. 
We hebben vandaag een flinke reis te gaan, moeten dan wat onderhoud verrichten aan onze auto in Nampula en rijden dan weer naar huis in Lichinga. 
De scholen voor de kids zijn sinds ruim een jaar recent weer open, de Mini-DTS staat voor de deur en Daan gaat zich buigen over de nieuwbouw van de kliniek. (Op dit moment zijn er problemen met de (al eerder verkregen) toestemming dus dat is iets waar we jullie gebed voor kunnen gebruiken. 
We hebben ook weer zin om terug te gaan! We weten dat Mozambique voor nu onze plek is en het is prachtig wat we daar mogen doen. 
Volg ons op www.wierstra.nu of via instagram #familywierstra
Copyright © Familie Wierstra, 2020 All rights reserved.

Iedereen die bij Jeugd met een Opdracht werkt, werkt samen met een netwerk van mensen die onder andere financiële ondersteuning biedt. Op die manier kunnen wij full-time werken in Gods koninkrijk en zijn veel mensen betrokken bij zending. Je bent van harte welkom om je bij ons netwerk aan te sluiten en op die manier ook bij te dragen aan het verspreiden van Gods liefde. 
Wij zijn aangesloten bij de NGW, hierdoor zijn giften fiscaal aftrekbaar. 
NL76 INGB 0000815198 t.n.v. Stichting NGW o.v.v. Training & Services Mozambique, projectnummer 231. 

Als je graag bijdraagt aan een lokaal project, gebruik dan Mozambique Projecten, projectnummer 231.02. Het geld besteden we dan aan de projecten die we hier hebben. 

Our mailing address is:
leoniwierstra@hotmail.com

Jocum, Family Wierstra, 
90100 Lichinga, 
CP 114, Niassa 
Mozambique

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Wierstra Training & Services · Dophoeveweg · 16 · Epe, Gelderland 8161 NP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp